2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
عزیزم من اینبار برعکس دفعه قبل که همه جنینام a و b بودن ...فقط اینبار bو c داشتم و باردارم الهی شکر& ...

ممنونم مهربونم.التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامانایی که دوقلو دارین بیاین بگین شماچجورین من هفته ۱۰هستم هاله سینم پررنگ بود کم شده ازاولم سینم خیلی دردناک نبود حالت تهوء هم رفع شده ولی لک بینی اعصابمو داغون کرده...زینب جان روهرچی تگ میکنم آبی نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم. شاید استرس دارم ولی خودم متوجه نیستم. روزی ۲تا استرادیول، ۲تا دوفاستون، ۲تا فرتیل سی ام، د ...

سلام عزیزم خوبی؟

من امروز موعد پریودمه.دل دردم از دیروز کم شده ولی باز میترسم پریود شم.یعنی تا پروژسترون استفاده می کنیم پریود نمیشیم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
زینبی_بابا@سلام عزیزم...ببخشیدمن هفته ۱۰هستم ومدام لک بینی دارم دکتردیگه هفته پیش آمپول پروژسترون رو ...

@ترلا   @khooobi   @bopo   سلام مامانهای گل شماهم مثل من دوقلودارین بیزحمت درموردعلائماتون و......راهنماییم کنین .خیلی سخته

@ترلا   @khooobi   @bopo   سلام مامانهای گل شماهم مثل من دوقلودارین بیزحمت در ...

عزیزم منم دوقلو دارم و هفته هشتم هستم. توی هفته هفت خونریزی کردم دکتر انوکسا و آسپرین رو قطع کرد و دوتا شیاف و یه امپول پروژسترون بهم داد. چون من از هفته ۶ امپولمو  قطع کرده بودم و دیگه نمیزدم اما وقتی خونریزی داشتم باز شروع کردم سه روز زدم. بعد شد لکه بینی حالا از دیروز قطع شده. دکتر گفت وقتی خونریزی داشتی یه امپول پروژسترون و یه شیاف هم اضافه استفاده کن که برای من بند اومد.

ببین منم دقیقا عین شمام هر روز جلوی آینه هستم و نگاه میکنم یه روز شکمم سفتیش میره و شل میشه. یه روز درد سینم میره و کوچیک میشه. یه روز تهوع دارم یه روز ندارم. یعنی از وقتی مثبت شدم ۶ بار رفتم سونو بدجور وسواس گرفتم. اما اینجا همه بهم گفتن که کاملا طبیعیه و توی بارداری هر روز یه حالتی داری

نمیدونم. شاید استرس دارم ولی خودم متوجه نیستم. روزی ۲تا استرادیول، ۲تا دوفاستون، ۲تا فرتیل سی ام، د ...

آره گلم ما تو این دو هفته استرس شدید تحمل میکنیم حتی اگر انکار کنیم ولی در واقع خیلی داره بهمون فشار وارد میشه

ان شاالله که مامان شدی عزیزم 😍 😍 😍 

عزیزم منم دوقلو دارم و هفته هشتم هستم. توی هفته هفت خونریزی کردم دکتر انوکسا و آسپرین رو قطع کرد و د ...

ممنون عزیزم جوابمو دادی ..دقیقامنم درگیراین لکه بینی هاوآسپیرین وآنوکساهستم ودلشوره دارم برم صدای قلبشونو لااقل بشنوم که آروم شم ولی میگن بدون سونونمیشه  نمیدونم چجوری تا۱۲هفته صبرکنم خداکمک هممون کنه انشاالله

مرسی عزیزم 😘 اره امسال انگار نرمال ولی  اخه پارسال  که داده بودم ذخیره تخمدانم پایین بود ...

مشکل از کیت آزمایشگاهی هست عزیزم، اونی که تو سونو روز دوم _ سون پریود نشون میده و بهش نزدیکتر هست درسته

در واقع نباید اختلاف باشه امسال و پارسال جز چند دهم نهایتا 

وای چ بد انقد آدم خرج میکنه بعد بفکر هم نیستن

ار ه دیگه پیشش نمیرم...هیچکس رو هم توصیه نمیکنم بره....ایشالله ایندفعه پیش نصر یا دکتری که پاشا جون رفت...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
زینبی_بابا@سلام عزیزم...ببخشیدمن هفته ۱۰هستم ومدام لک بینی دارم دکتردیگه هفته پیش آمپول پروژسترون رو ...

عزیزم وقتی نوشته هاتو میخونم انگار خودم نوشتم خیلی حالتات مثل منه. واقعا عجیبه 😉 

من مشکل انعقادی دارم دکتر من بهم گفت وقت خونریزی هم انوکسا و هم اسپرین رو قطع چون من بدجوری خونریزی کردم. وقتی لکه بینی داشتی و کم بود انوکسا بزن اسپرین نخور. بعد ۴۸ ساعت اگه هیچی نداشتی هر دوشو استفاده کن. چون من سابقه سقط توی ۸ هفته داشتم خیلی نگران بودم اگه انوکسا نزنم شاید باز خونرسانی به جنین کم بشه. برای همین وقتی کمه لکه بینی میزنم. بهم گفتن باهاشون بازی کنم تا دستم بیاد. دکتر من گفت تاثیر اسپرین عمقی تر از اوکسا هستش برای همین وقت لکه بینی قطع کنه. حالا هر دکتری یه تجویزی داره. دکترت کیه من دکترم نصر هستش 

سلام عزیزم اصلا نگران نباش گلی حال نی نی خوبه

شکم آدم هم تازه هفته 20 ممکنه بزنه بیرون هنوز خیلی زوده هنوز رحم و جنین داخل حفره لگنی هستن و از هفته 12 یواش یواش میان بیرون و تا تغییرات مشخص بشه میشه هفته 20

علایم هم برو خدا رو شکر کن ویار نداری😍😍😍😍

ضمنا برای اینکه بیماری باعث نشه فکر بد کنی برو پیج دکتر خدیجه ظریفی رو فالو کن تا وقتی دنیا اومد گیج نشی، یا اسیر توصیه های خاله خان باجی ها نشی و اون طفل معصوم رو و خودت رو اذیت نکنی، آباریکلا

نبینم از دوستام اینجا کسی در اثر نا آگاهی بچه اش شیر خشکی بشه و مادرش حسرت بخوره

نبینم یهو بچه رو برای زردی حجامت کنن😠😠😠

یا نبینم قبل و بعد از زایمان کاسنی بارون بشی😢😢😢😢

دو تا پیج انجمن حمایت از شیر مادر هم فالو کن

Shiremadar 

moshavere_shirdehi