2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
عزیزم به نظر میاد استرس شدید داری، منم پرولاپس میترال دارم و هر وقت تحت فشار شدید میرم این جوری میشم ...

نمیدونم. شاید استرس دارم ولی خودم متوجه نیستم.

روزی ۲تا استرادیول، ۲تا دوفاستون، ۲تا فرتیل سی ام، دوتا شیاف سیکلوژست، ۱آمپول آنوکسا

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چون شما دارین تسه میکنین مهم نیست بکشب درمیون رابطه داشته باشین چون بهرحال اگر دو روز قبل از تسه تخ ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ یه سوال داشتم بعد از عمل تسه لازمه که مرد هم بستری شه؟ چون به ما گفتن شاید تسه بشه همون روز گفتم یه همراه ببرم با خودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم توی هفته هشتم هستم اول هفته هفتم خونریزی شدید داشتم بعد لکه بینی که با امپول و شیاف کنترل ...

..دکترم گفت دو روز قطع کن فقط انوکسا رو من یبار کردم یبار نکردم ...طبق حرف دکترم اسپرین خونریزی رو بیشتر نمیکنه یا باعثش نمیشه .پس شروع کن چون گاهی مصرف نکردنش بدتره..

نه عزیزم نترس این دردا عادیه ..من تا هنین هفته قبل درد هایی میگرفتم که هر لحظه میگفتم خدایی نکرده سقط میشه .. درد تخمدان ..انقباض ها و اسپلسمای کوچیک تیر کشیدنا .اینا همش بخاطر جا باز کردن رحمته .نگران نباش ــدردی که با استراحت آروم شی خطر نداره از الان تا اخر بارداریت ...فقط دراز بکش ریلکس باش

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
انشالا که سالم باشید هر دوتاتون . متاسفانه بارداری امثال ما این داستان هارو داره . این همه دارو برای ...

بخاطد سقطای قبلم داروهام زیاد شد ... 

استرادیول رو گفت قطع کنم کم کم .امزوز دیگه اخریشه ...

هماتومم کوچیک بود ولی یبار هفت هفته  خوتریزی و لک  داشتم رفتم هماتوم داشتمش .هفته نه نبودش .. یبار ده هفته  خونریزی کردم باز رفتم باز برگشته بود .تا قطع بشه شد دوازده هفته .ان تی هم رفتم نگفت هست یا نه .خودمم اینقد هیجان و استرس داشتم یادم رفت بپرسم .

انوکسا رو دوروز قطع کردم .باز شروع کردم...اگه لکت قهوه ایه تاثیری نداره .اگر خون روون و قرمزه طبق دستور دکترت قطع کن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم خوبی؟؟ یه سوال داشتم بعد از عمل تسه لازمه که مرد هم بستری شه؟ چون به ما گفتن شاید تسه بشه ...

باید همراه داشته باشین یا با آژانس برگردین چون هر دوتون شاید  بیهوشی داشته باشین نمیتونین رانندگی کنین

بستری نمیدونم منظورت چیه عزیزم ولی بیهوش میکنند مثل پانکچر دیگه، بعدش هم گیج خواهد بود بخاطر بیهوشی شاید درد هم داشته باشن رانندگی نمیشه کرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ملک اقصی که ۱۰ دقیقه بعد میگه بلند شین من ازیکی از مریضاش شنیدم گفت خودتو بزن به حال بدی که بیشتر در ...

وای چ بد انقد آدم خرج میکنه بعد بفکر هم نیستن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
 ..دکترم گفت دو روز قطع کن فقط انوکسا رو من یبار کردم یبار نکردم ...طبق حرف دکترم اسپرین خونریز ...

مرسی عزیزم ممنون من فکر میکردم آسپرین بیشتر باعت خونریزی میشه. منم همینطور خیلی درد دارم پس کاملا طبیعیه 

خداروشکر مرسی که خیالمو راحت کردی 🙏🏼🥰

باید همراه داشته باشین یا با آژانس برگردین چون هر دوتون شاید  بیهوشی داشته باشین نمیتونین ...

ممنون عزیزم

مثل پانکچر که دو سه ساعت نگه میدارن بعد مرخص میکنن گفتم تسه هم همینجوریه؟ یعنی یه اتاق بگیریم که بعدش چندساعت میمونه یا اینکه بعد از عملش فوری که پا نمیشه نه؟

من تا حالا ۴ بار پانکچر کردم، همیشه بعد از پانکچرم تا دو هفته درد وحشتناک سینه داشتم هیچوقت بعدش تر ...

من با یه بار پانکچر پدرم درومد ماشاالله به توان شما.

ان شاالله اینبار دوتا نی نی تپل به دلت بچسبن و بیای خبر مامان شدن رو اینجا بدی و خوشحالمون کنی🤗

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

زینبی_بابا@سلام عزیزم...ببخشیدمن هفته ۱۰هستم ومدام لک بینی دارم دکتردیگه هفته پیش آمپول پروژسترون روبرام قطع کردوجاش دوتاشیافم دادوگفت دوباره آسپیرین بخورم چون به دلیل خون دماغ قطعش کرده بوداین ماه لک بینیم طولانی شدوگفت دوباره آسپیرین روقطع کنم..الان هنوزلک بینی دارم ویخورده هرازگاهی زیردل کمردردمیگیرم .حس میکنم رنگ هاله دور سینم کم شده آخه یه مدت پیش بیشتربودشکم هم هنوز اصلاهیچ تغییری نکرده وویارم قطع شده توهفته۷رفتم دکترسونوشدم وهمه چی الهی شکرخوب بود..الان واسه آسپیرین نخوردن ونزدن آنوکسا واینکه علائمم اینجوری شده دلشوره دارم میشه عزیزم راهنماییم کنی..استرادیول هم که روزی ۶تابودوسه تاواژینال الان شده روزی۳تا بدون واژینال ببخشیداگه زیادشدخانومی

آخه عددش خیلی کمه گلم و خودشون هم جلوش علامت سوال گذاشتن

ممنون عزیزم 😘😘

اره دکتر بهم گفت برو دکتر روماتولوژی منم رفتم یه سری دیگه آزمایش نوشت ولی در آزمایشات اصلا این آزمایش apcr نبود یه سری آزمایش دیگه بود نمیدونم چرا این آزمایشمو تکرار نکرد🤔🤔

بله گلم معتبره  هورمون amh رو هر موقع بدی حتی وسط سیکل پانکچر هم معتبر هست

مرسی عزیزم 😘 اره امسال انگار نرمال ولی  اخه پارسال  که داده بودم ذخیره تخمدانم پایین بود دوباره امسال دادم انگار نرمال شد این الان مال سال قبل پس چرا تغییر کرده عزیزم

ملیکاااا مبارک باشه عزیزم😍😍😍😍😍😍😍 چند هفته هستی؟؟ چقد خوشحال شدم این پیامتو دیدم فهمیدم باردار ...

قربانت دلارام جان  بله.بالاخره منم مامان شدم شکر خدا.۸ هفته ام.شما هم به سلامتی بارداری؟  

خدایا شکرت