2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست
خیلی ممنونم عزیزم انشاله قسمت کل منتظرا.فقط لک بینی دارم.۳تاجنین ۵روزه گریدآ انتقال دادن.که دوتاش رش ...

وای یعنی دوقلو بارداری؟بتات چند بود اولش؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دشمنت شرمنده گلم . من ۲۱ تیر انتقال دادم الان ۱۶ هفتمه. بار سومم بود یبار تهران پیش دکتر دبیر اشرافی ...

انشالله من وهمه کسایی ک انتقال دارن جواب مثبت بگیرن  ایندفعه برا منم بگیره خیلی خوشحالم امیدوارم تو حال خوبم نخوره😥

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
پروژسترون ميدن كه زود پريود بشي نگران نباش زودتر برو دنبال كارت

آره عزیزم دوشنبه میرم پیش دکترم اگه کیستم دفع شده باشه ان شاالله شروع میکنم 

اگه انتقال فرش باشه بازم پروژسترون میدن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دکترم دکتر کلانتره بهم گفت روز اول برم تست بدم تا روز دوم جوابو بپرسم اگ منفی بود داروهامو شروع کنم ...

تست باید بنویسه یا همینجوری برم میگیرن ازم؟من دکترم رضوانی هست گفته بایدروز دوم  بیای سونوبگیرم تست بنویسم اگه منفی بود داروهاتو شروع کنی.مرکز ناباروری تست کرونامیگیرن؟

یا رب العالمین
عزیزم منم روز دوم تست دادم فرداش جواب روتلفنی زنگ بزنی بهت میگندچون میدونند داری دارو مصرف میکنی

اخه اونایی که کرونا گرفتن تست دادن میگن جوابمون سه چهار روز طول کشیدتابیاد

یا رب العالمین