2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
اهان اره اونجوری که ناجوره....ولی دکتر به من میگفت تو حموم سرت رو نشور...از رو کابینت بلند چیزی برند ...

😅😅😅چ سخت گیری ها

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
بیتا جان منم دو روز تهوع دارم.۳ روز ندارم.فقط بی اشتها شدم.وگرنه دیگه تهوع ندارم.منم خیلی فکر و خیال ...

ان شاالله که خیره و فقط فکر وخیال الکیه .....من ۵ ابان بازم سنو دارم فکر کنم بخاطر کیست و هماتوم که دارم بازم سنو داده ۲۶ ابان سنو ان تی دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اصفهان پیش دکتر کلانتری انتقال دادم

شرمنده ک اینقد سوال میپرسم 

کی انتقال دادی بار چندومت بوده ؟چیکار میکردی قبل و بعداز انتقالت چیا میخوردی؟ آمپول میزدی یا شیافتش و استفاده میکردی  یکم راهنمایی کن منم تو سیکل انتقال سومم مبشه☹️☹️

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
نه ديگه چرا كيست بشه ، امپول پروژسترون ميدن كه  پريود بشي و دفع بشه اون ريز ها ،  باز ...

اخه میدونی عزیزم من چند ماه پیش برای iui داروی تحریک تخمدان استفاده کردم چندتا فولی بالغ داشتم ولی یکیش نابالغ بود منم hcg زدم اون آزاد نشده بود تبدیل شد به یه کیست ۴ سانتی که واسه خاطرش دوماهه ال دی میخورم و نمیتونم سیکل پانکچرو شروع کنم از این نگرانم که نکنه موقع پانکچر فولی های نابالغ بازم تبدیل به کیست بشن و این سری هم سیکل انتقالم عقب بیفته

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شرمنده ک اینقد سوال میپرسم  کی انتقال دادی بار چندومت بوده ؟چیکار میکردی قبل و بعداز انتقالت چ ...

دشمنت شرمنده گلم . من ۲۱ تیر انتقال دادم الان ۱۶ هفتمه. بار سومم بود یبار تهران پیش دکتر دبیر اشرافی انتقال دادم منفی شد ۳تا جنین بود که انتقال داد و چون دیگه جنین نبود اومدم اصفهان کلانتری یبار انتقال داد ۲تا ۵روزه که منفی شد این دفعه یدونه انتقال داد شکر خدا مثبت شد. دو دفعه قبلی هر کاری بگی کردم هر چیزی که گفتن خوبه خوردم از ماساژ رحم تخمدان بگیر تا خوردنه گرمیجاتو نشسته و مربا به و .... ولی خدا نخواست. راستش این دفعه دلو زدم به دریا شب خوابیدم صبح پاشدم رفتم انتقال دادم هیچ کاریم نکردم فقط استرسم کمتر بود همین. فقط دفعه قبلیا دکتر میکفت مثانتو پر کن من پر میکردم بعدش مجبور بودم زود بلند بشم برم دستشویی ولی این دفعه مثانم نیمه پر بود و انتقال که دادن اصلا از جام پا نشدم اون چند ساعت که تو مرکز بودم دستشویی نرفتم بدونه حرکت خوابیدم. امیدوارم این دفعه شما هم جواب بگیری عزیزم و خبر بارداریتو بهمون بدی

عزیزم شما لک لانه گزینی ندیدی؟

نه ندیدم دفعه قبلم ندیدم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم خیلی خیلی خیلی زیاد تبریک میگم بهت 😍😍😍😍

قربونت برم عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
واسه همه انجام میدن ولی به نظرم شماdfi رو نرمال کنین بتا افت نمیکنه.دکترعابدی دکتر صارم بودمیگفت dfi ...

سلام گلم حالت خوبه؟ حال نینی های نازت چطوره؟ الهی که سالم و شاد باشین

میگم عزیزم شما انگار از dfiخوب سر در میارین تیر ماه امسال همسرم آزمایش داد dfi رو زده بود ۲۱ درصد حالا من شاید طول این هفته بخوام سیکل پانکچرمو شروع کنم به دکترم گفتم لازمه بازم همسرم آزمایش dfiبده گفت نه لازم نیست به نظرت تو این دو سه ماه ممکنه dfi فرق کنه یا همون ۲۱درصد میمونه؟ از این نگرانم که خدای نکرده یه موقع dfiمیره بالا و ما بدون آگاهی سیکلو شروع میکنیم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن