2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045281 بازدید | 684447 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من مشکل ایمنی نداشتم که همینجوری انجام میدن از خودشون.دکترم رفت مام و منم رفتم مام و تخمک کشی ...

وای عزیزم بارداری 😍 مبارکه خیلی خوشحال شدم برات🥰😍

چندین دفعه از انتقال باردار شدی ؟ 

الان چند وقتته عزیزم؟ توی بارداری دارو خاصی استفاده میکنی عزیزم؟

وای عزیزم بارداری 😍 مبارکه خیلی خوشحال شدم برات🥰😍 طبیعی باردار شدی یا آی وی اف ؟ الان چند وقتته ...

فدات شم.الان ۶هفته و ۱روزمه.بتاروهم دوهفته ی پیش گفتم پیام هامو نخوندین حتما.بعداینکه از شهرمون دوبار منفی شدم رفتم تهران ازمایش تکمیلی دادم مشخص شدdfi30شد اونو درمان کردیم و بعد تو مام تخمک کشی کردیم و انتقال دادم و مثبت شدم

فدات شم.الان ۶هفته و ۱روزمه.بتاروهم دوهفته ی پیش گفتم پیام هامو نخوندین حتما.بعداینکه از شهرمون دوبا ...

وای نه عزیزم نمیدونستم پیام تو ندیدم 

خیلی خوشحالم برات خداروشکر😍

چند تا جنین انتقال دادی سه روزه بود یا پنج روز

گرید جنینات چی بود عزیزم ؟ 

پاشا جون مگه مطب دکترت تو خیابون نواب نبود؟

عزیزم این دکتر ایمنی هست 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام خانوما خوبین میگم شما پانکچر که کردین دومین پریودی بعد از پانکچرتون عقب افتاد پریودتون ؟ چند رو ...

واسه من یکماه عقب افتاد رفتم پروژسترون خوردم که پریود بشم البته پریودام نامنظمم هست 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مبارک باشه عزیزم.به سلامتی بغل بگیریش. شما چنتا جنین چند روزه و چه گریدی انتقال دادی؟ 

2 تا جنین 3 روزه فریز...گرید a...ممنونم عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم این دکتر ایمنی هست 

درسته....یعنی دکترت فرستادت پیش دکتر ایمنی ؟یا خودت رفتی گلم؟....چقد خوشحالم ازمایشت مثبت شده عزیزم..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوسه بار رو انجام میدن واسه من دوبار بود که باراول منفی شدم باردوم سقط کردم

پس برای منم که دوبار افت بتا شدم انجام میدن؟اتفاقا dfi شوشو ۳۲ هست

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی