2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
ن اصلا همچین چیزایی نگفتن...خیلی قد بلندی و اینا میگن تو حاملگی بده

قدبلندی منظورت چیه عزیزم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان گلم از همتون ممنونم بابت تبریک هاتون ببخشید جواب تک تکتون رو ندادم ...از خدا ممنونم که دوستان ...

حتما برات دعا میکنیم گلم....تو هم برا ما دعا کن

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو اصفهان  تهران انجام میشه فقط.تو تهران هم فقط بیمارستان صارم انجام میده من انجام دادم.ا ...

عزیزم شکست مکرر منظورت چند بار شکسته؟

[QUOTE=159874084]عزیزم دکتر زرنانی بیمارستان گاندی رفتین؟ خارج از بیمارستان مطب دارن؟[/QUOT من تو کل ...

پاشا جون مگه مطب دکترت تو خیابون نواب نبود؟

خانوما موقع تخمک کشی که چند تا از فولیکولا نابالغ هستن اونارم تخمک کشی میکنن یا میذارن بمونه داخل تخ ...

نه ديگه چرا كيست بشه ، امپول پروژسترون ميدن كه  پريود بشي و دفع بشه اون ريز ها ،  باز بستگي به نظر خودت و دكتر داره من براي اون ريز ها دوباره گونال اف زدم كه بزرگ بشن و تو يه سيكل دو بار پانكچر شدم ، اسم روش شانگهاي هستش 

سلام عزیزم ذخیره تخمدانت خوبه، یه کم پرولاکتینت بالاست و یکی از آیتم های ایمنی بالا هست ولی تفسیر ای ...

میگم عزیزم من آزمایش ذخیره تخمدان رو روز ۵ پریودی دادم بنظرت معتبر جوابش؟ چون دکتر بهم نگفت که چه روزی بدم

سارا جون انشاالله که آزمایشت مثبت باشه عزیزم 

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلاام ساراجان من دیگه بی بی نذاشتم چون حتی میگن روز ۱۲هم ممکنه هنوز خیلی زود باشه راستش من تو خوف ...

کیفیت جنین هام پایینه نمی دونم اصلا پنج روزه میشن یا نه

خدا کنه مثبت شه چون واقعا روحی داغون میشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کیفیت جنین هام پایینه نمی دونم اصلا پنج روزه میشن یا نه خدا کنه مثبت شه چون واقعا روحی داغون میشم

منم فقط ۳تا دیگه دارم. مال منم کیفیتشون خوب نیست

خدا بزرگه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
منم فقط ۳تا دیگه دارم. مال منم کیفیتشون خوب نیست خدا بزرگه

چی بگم والا خدا بهمون رحم کنه.

😂😂😂😂از بیکاریه اخه همه جور فکری میاد سراغ ادم....چون حالتهام رفتن وگرنه قبلش همش فکرای خوب بووده ...

بیتا جان منم دو روز تهوع دارم.۳ روز ندارم.فقط بی اشتها شدم.وگرنه دیگه تهوع ندارم.منم خیلی فکر و خیال میکنم.ولی ان شاالله که بچه هامون حالشون خوبه.منه بیچاره که فقط یه بار سونو ساک و قلب رفتم و تمام.منتظرم نیمه ماه بعد برم ویزیت.تا اونموقع هیج سونویی ندارم.  

خدایا شکرت  
قدبلندی منظورت چیه عزیزم؟

مثلا رو پنجه های پات دستتم بکشی بالا...

یکی از فامیلامون میگف قد بلندی کرده افتاده سر خونریزی و سر کلاژ شده...راست و دروغشو نمدونم .مادرشوهرم میگف

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ای بابا چه حیف 😔😔 عزیزم من شنیدم‌ با قرص پردنیزولون و سرم آی وی آی جی هم این مشکل حل میشه احتمالا ...

عزیزم من مشکل ایمنی نداشتم که همینجوری انجام میدن از خودشون.دکترم رفت مام و منم رفتم مام و تخمک کشی و انتقال انجام دادم و الان باردارم