2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
سلام عزیزم من امروز رفتم سونو همه چیز خوب بود گفت فقط یکم وزنش کمه چیکار کنم وزن بگیره؟

اگرخودتون خیلی وزنتون بالانرفته پودر لیدی میل بگیرید بخورید خیلی خوبه سرچ کنید اطلاعاتش رو ببینید

هم میتونید گوشت بستنی اگر قندتون نرماله.کباب خیلی براتون خوبه.مغزیجات

اینجوری که نمیشه بالاخره باید درمان کنم بعد وارد سیکل بشم

حتی اگر قرار بر تسه باشه حتما بگو همسرت خنک نگه داشتن و خوردن میوه و سبزی رو در برنامه قرار بده.تو کاهش dfiموثره.

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگرخودتون خیلی وزنتون بالانرفته پودر لیدی میل بگیرید بخورید خیلی خوبه سرچ کنید اطلاعاتش رو ببینید ه ...

مرسی عزیزم والا ۷۹ کیلوم 😑😑😑

برم دکتر بهش بگم وزنم اینطوریه بخورم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خودت بهتر میدونی ولی dfi درمان آنچنانی نداره دکترهای تهران که معجزه نمیکنند، همونطور که دکترهای امر ...

با قرصهای تقویتی و رژیم غذایی ورزش امکان داره بیاد پایین

طبق تجربه معموووولا اگر خدا بخواد با یسری چیزا میاد پایین

یسری دکترا هم میگن برو رعایت کن دوماه بعد تکرار کن بعد وارد سیکل بشو 

امیدوارم که شوهر من و شما هم از اون دسته باشن که بیاد پایین

بهتره بگم کم و زیاد میشه وبرمیگرد جاش 

باید زمانی وارد سیکل بشی که اومده باشه پایین

توکل برخدا 

انشاالله هم من هم شما بزودی مامان بشیم 

مرسی عزیزم والا ۷۹ کیلوم 😑😑😑 برم دکتر بهش بگم وزنم اینطوریه بخورم 

بله سوال کنید البته مامان ماهک جون اصل وزن گیری جنین ماه اخره اگردکترت هم الان گفت پودر رو نخور حتما ماه اخربگیر بخور تاانشاالله یه پسرسالم۳۹۰۰به دنیابیاری

بله سوال کنید البته مامان ماهک جون اصل وزن گیری جنین ماه اخره اگردکترت هم الان گفت پودر رو نخور حتما ...

قوربونت اره ماه اخر حتما میگیرم ایشالا زودی برای خودت عزیزممم

عزیرم منم بی علائم بودم فقط ترشح داشتم همین  انشاالله که مامان شدی 💙💓

عزیزدلم خیلی امیدوار شدم استرسم کم شد 

ان شاالله نی نیت سالم بیاد بغلت❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باز شما متوجه ترشحاتت میشی. من شیاف میذارم نمیفهمم چی به چیه😐 واقعا دیر میگذره. الهی که به خیر بگذ ...

الهی آمین.نگران نباش.خدا کریمه.ان شاالله ناامیدمون نمیکنه

شما بار چندمتونه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قوربونت اره ماه اخر حتما میگیرم ایشالا زودی برای خودت عزیزممم

انشاالله با دعای تو دوست مهربونم 

امروز زنگ زدم آزمایشگاه خداراشکر تست کرونام منفی بود دیگه باید داروهامو ادامه بدم تا۵شنبه که روز دهم پری هست برم سونو اگه ضخامتم به یاری خدا خوب باشه روز انتقال رومشخص کنه

سلام ببخشید سارا جان شما بعد از تخمک کشی درد نداشتی من پنجشنبه صبح با دکتر حافظی تخمک کشی داشتم هن ...

عزیزم من هایپر شدم و درد داشتم.چند تا تخمک داشتی؟اگه دردت زیاده و شکمت ورم داره شاید هایپر شده باشی

من پروتئین زیاد خوردم ۴ یا ۵ روز بعد کامل خوب شدم و دردم خوب شد.

انشاالله با دعای تو دوست مهربونم  امروز زنگ زدم آزمایشگاه خداراشکر تست کرونام منفی بود دیگه با ...

خداروشکر ایشالا انتقال میدی و نی نی میاد تو  دلت تعیین جنسیت بودی؟

سلام خانوما خوبین میگم شما پانکچر که کردین دومین پریودی بعد از پانکچرتون عقب افتاد پریودتون ؟ چند رو ...

عزیزم من جلو انداختم ولی تا چند روز تاخیرم طبیعیه