2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
زینبی جون رویان به من گفته بود که مثبت شدم حتما باید هپارین تزریق کنم ا. تا یکشنبه که هیچ دکتری نیست ...

عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍 به سلامتی 

چند وقته مثبت شدی؟ میتونی بخری خودت گلم نگران نباش 

و اینکه زنگ بزن 22562000 الان یه آقایی جواب میده و وصل میکنه به دکتر کشیک جواب میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما اينجا كسي از اصفهان هست؟ ميشه بگين پيش چه دكتري ميرين؟

سلام من هستم که فعلا فقط تشکیل پرونده دادم گفتن دوماه دیگه برم ولی کلانتری انتخاب میکنم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 وقتی از خون شوهر لنفوسیت رو جدا کردن چیکار میکنن خون رو میریزن داخل رحم ...

نه عزیزم داخل رحم نمیریزن گفتم عزیزم میزنن به ساعد هردوست خانم.من ۳بار انجام دادم بالا نرفت گفتن باید ازخون یکی دیگه انجام بدیم من دیگه نرفتم.دوستم ۲بار انجام داد بالا رفت.کلا یه چیزیه که خیلی جاها قبول ندارن و مافقط هزینه کردیم راحت بالا۴تومن با رفت وامد و ازمایش و... خرج کردیم و هیچی هم نشد.پول و وقتم هدر رفت.سال پیش آذر رفتم صارم.یه بار ازمایش دادم یه ماه طول کشید هر۲۱روز هم رفتم واسه لنفوسیت وقتم تلف شد کرونا اومد.

عزیزم مبارکههههههههه 😍😍😍😍 به سلامتی  چند وقته مثبت شدی؟ میتونی بخری خودت گلم نگران نباش&nb ...

ممنون عزیزم. آره خدا رو شکر با سومین انتقال و آخرین جنینام بلاخره مثبت شدم. واقعا؟ دیروز شوهرم اهواز بود دید هیچ مطبی  باز نیست رفته بود داروخونه گفته بود باید حتما نسخه داشته باشی.

الان زنگ میزنم ببینم چی میگه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
نه عزیزم داخل رحم نمیریزن گفتم عزیزم میزنن به ساعد هردوست خانم.من ۳بار انجام دادم بالا نرفت گفتن بای ...

ای بابا چه حیف 😔😔

عزیزم من شنیدم‌ با قرص پردنیزولون و سرم آی وی آی جی هم این مشکل حل میشه احتمالا اگر بخای آی وی اف کنی بهت میدن

عزیزم انتقال جنین تا حالا انجام دادی؟

خانوما موقع تخمک کشی که چند تا از فولیکولا نابالغ هستن اونارم تخمک کشی میکنن یا میذارن بمونه داخل تخمدان؟ اگه بمونه باعث ایجاد کیست نمیشه؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
[QUOTE=159874084]عزیزم دکتر زرنانی بیمارستان گاندی رفتین؟ خارج از بیمارستان مطب دارن؟[/QUOT من تو کل ...

مبارک باشه عزیزم.به سلامتی بغل بگیریش. شما چنتا جنین چند روزه و چه گریدی انتقال دادی؟ 

والا تمام ازمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ دادم ک همه سالم بود رفتم پیش دکتر زرنانی ک دکتر ایم ...

فدات بشم عزیزم که کامل توضیح دادی....گلم کاریوتایپ چیه؟ دکتر ایمولونوژت کیه؟کدوم مرکز بودین؟خوب اگه هیستروسکوپی نشون نمیده  از کجا فهمیده رحمت التهاب داره؟قرص پرندزلون پنج هفته قبل از انتقال باید بخوری؟روزی چند تا؟.....ببخشید سوالام زیاد شد...الهی فدات شم ایشااله که همون یه جنین میگیره برات

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی