2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
سلام عزیزم شما خوبی؟ ببین گلم ماهیت هر دو یکی هست ولی آندومتریوز یعنی رشد بافت آندومتر خارج از رحم و ...

ممنونم از توصیحاتت گلم.....فقط اینکه میحواستم بدونم ادنومیوسیس ایا مانع ضخیم شدن رحم میشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام خانوما ازمایشم خداروشکر مثبت شد بتام ۲۳.۱ ولی ازمایشگاه گفت مثبته...بنظرتون خوبه؟؟ضمنا ازمایشگا ...

مبارکه عزیزم

اره مثبته 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما ازمایشم خداروشکر مثبت شد بتام ۲۳.۱ ولی ازمایشگاه گفت مثبته...بنظرتون خوبه؟؟ضمنا ازمایشگا ...

مبارکه گلم.نگران نباش ایشالا دو برابر بشه مشکلی نیست

برا من و دوستام بهاره و پاشا جان دعا کن هر سه تامون مثبت شیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما من امروز انتقال داشتم التماس دعا

ان شاالله مثبت میشی فقط استرس رو از خودت دور کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مبارکه گلم.نگران نباش ایشالا دو برابر بشه مشکلی نیست برا من و دوستام بهاره و پاشا جان دعا کن هر سه ...

انشاالله ک مثبتین و ۳تاتون میاین با خبرای خوش

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام زینبی جون من شیاف واژیفم پیدانکردم یدونه تاریخ ۵/۲۰۲۰پیدا کردم بنظرت خطرناکه استفادش کنم؟چون و ...

خانومی شما مشخص شده که دلیل بالا نرفتن ضخامتت چیه؟؟ 

مشکل منم مثل شماست

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام عزیزم. مبارک باشه روز چندم انتقالت بود؟ و اینکه چنتا جنین انتقال دادی

مرسی عزیزم اماکلی گشتیم نیس بخدا خودتم در جریان تموم کارام بودی باروزی ۸تاهم نرف بالا تنها چاره ام ه ...

عزیزم استروژل مثلا ببین میشه پیدا کنی؟؟ 

مسموم که نه اصلا مسموم کننده نیست ولی چون کاهش اثر پیدا میکنه نگرانم اون جوری باعث رشد نشه، مولتی ویتامین نیست که نگران کاهش اثر نباشیم 

مرسی گلم ،وقتی رفتم برای سرو سیکل ازش میپرسم

آره عزیزم حتما بپرس 

منم برای خودم اوابووست رو پرسیدم دکترم گفت لازم نیست دیگه گوش کردم به حرفش

و اینکه مراقب باش تو دام تقلید از دوستان نیفتی، گاهی ممکنه یه عده ذخیره کم داشته باشن ولی دکتر به دلیل دیگه ایی dhea براشون تجویز کنه، اما چون ما نمیدونیم ممکنه فکر کنیم به علت ذخیره بوده

خانومی شما مشخص شده که دلیل بالا نرفتن ضخامتت چیه؟؟  مشکل منم مثل شماست

ن والا چیزی نگفتن

ب شما گفتن؟اصلاچجوری میفهمن مشکل کجاست؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم استروژل مثلا ببین میشه پیدا کنی؟؟  مسموم که نه اصلا مسموم کننده نیست ولی چون کاهش اثر پی ...

باشه فدات شم ممنون

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪