2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
من انجام دادم عزیزم دو روز قبل انتقال خونمو گرفتن بعد دو ساعت تزریق کردن داخل رحمم

درد داشت؟هزینش چقدر شد؟مشکلتون نازکی آندومتربود؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من روز ۵ انتقال هستم دکترم برای روز ۱۰ انتقال آزمایش خون داده به نظر شما نشون میده او ...

جنين ها اگه بلاست بوده نه فک نکنم زود باشه 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام دوستان من روز ۵ انتقال هستم دکترم برای روز ۱۰ انتقال آزمایش خون داده به نظر شما نشون میده او ...

عزیزم شما دیرتر برو بزار روز ۱۵ برو چون زیاددیدم زود رفتن منفی شده بعده چندروز مثبت شده الکی ب خودت استرس واردنکن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
درد داشت؟هزینش چقدر شد؟مشکلتون نازکی آندومتربود؟

اگر دهانه رحمت کج يا بالا نباشه ک بخاد دستکاري بشه خود پي ارپي درد نداره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم شما دیرتر برو بزار روز ۱۵ برو چون زیاددیدم زود رفتن منفی شده بعده چندروز مثبت شده الکی ب خودت ...

میگم شاید دکترم میخواد آمپول یا دارویی اضافه کنه اگر ببینه بتا رفته بالا

ولی راست میگی میدونم استرسی میشه آزمایشم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستان میشه کمک کنید . برای درمان هماتوم چه کنم ؟ اسپرین و انوکسا نمیتونم استفاده کنم چون خونریزی میکنم با استفادشون . کلا بیشتر استراحت میکنم سرکار نمیرم ولی اندازش بزرگتر شده چرا ؟چیکار کنم ؟

@لیانا    

@زینبی_بابا‍ 

@تورک_آنا    

بقیه دوستان رو نمیتونم تک کنم لطفا راهنمایی کنید

جنینهام سه روزه بودند ❤️

عزیزم اینجا که بیبی چک ها مارک معمولی هست تویه تاپیک دیگه یه کاربری آلمان بودش روز ۶ انتقالش بیبی چک گذاشته بود ومثبت بود میگفت دقت این کیتا بالاس ولی یادم نیس اسمشو 🙈

کسی از دوستان جواب این سوال من رو میدونه؟

سلام اگه دکتر تجویز کرده باید بری دیگه شرایط اونجا فرق میکنه ...اما اگه نشون نداد نگران نشو. دوباره انجام بده ...اینجا زودتر از روز 14 نمیگن بری ازمایش

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام .این بی بی مثبته؟

سلام من هالشو میبینم ...چند روز عقب انداختی؟یا روز چند انتقالت هست؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
کسی از دوستان جواب این سوال من رو میدونه؟

عزیزم خیلی زود واست نوشته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه درد انچنانی نداشت خیلی زود تموم شد هزینش حدودا ۷۵۰ اینا شد چون بار چهارم انتقال جنیم بود دکتر ...

انشاله که اینباز مثبت میشی عزیزم