2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
عزیزم به منم گفتن باید سلفری انجام بدی منم چند روز گریه کردم چندین نفر به منم گفتن الان اکثریت میفرس ...

شما چقد طول کشید جوابش اومد؟من نمیدونم کجا انجام بدم جوابش زود بیاد برام شهرمونم انجام نمیده . شما منو درک میکنی عزیزم واقعا نمیشه استرس نداشت دیروز حالم خیلی بد بود خیلیییی ولی الان اروم شدم گرچ وقتی یادش میفتم انگاری دلم میریزه از ترس اما از دیروز بهترم

شیرینی جات شامل هر قند مصنوعی میشه از برنامه غذایی حذف کن حتی بیسکویت  و تحرک داشته باش یه پیا ...

نه خداروشکر مشکا خاصی ندارم راستی میدونی ازمایش پرولاکتین و... کی باید بدم ؟همون دو پریود؟ راستی الان دو روزه اووبوست شروع کردم تو نتیجه ازمایش اف اس اچ و ... تاثیر میزاره؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.من ۲۷شهریور انتقال جنین سه روزه داشتم.خودمم مشکل ایمنی دارم پردنیزولون و سیکلوسپورین می خورم.بتام روز بیست انتقال ۳۲۶بود روز بیست وچهارم ۴۹۵.کسی بوده مثل من بتاهاش کم کم بالا بره و مشکلی نداشته باشه؟

اره عزیزم اینجا هم اونجوریه مثلا واسه ساعت ۳وقت میگیری یه ربع قبلش میزارن بری داخل مرکز.بعد که رفتی ...

سلام گلم تو الان بارداری؟مشکلت چی بود؟ ای وی افیشدی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
دوستان چون من قرص اورژانسی ضد بارداری خوردم انتقالم دو هفته دیگه کنسل میشه ؟😔کسی تجربه نداشته 

چرا خوردی اخه مگه قصد بارداری نداشتی

سلام روزبخیر

دوستان من یک راهنمایی می خواستم اگر کسی می دونه ممنون میشم پاسخ بده. دکتر عارفی به من از روز اول تا دو هفته بعد از پریود الی دی و ... داده برای شروع سیکل، منتها وقتی که مطب به من داده پنج روز دیرتره یعنی میشه ۱۹ روز بعد از شروع پریود. کسی تجربه مشابه داشته؟ من یعنی تا روز ۱۹ باید ال دی و آسپرینو مصرف کنم!؟ مشکلی پیش نمیاد احیانا؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دوبانچر اول بیمارستان گاندی رفتم چوبساز برام انتقال داد منفی شدم این پانچر سوم اومدم همدان دکترمم مر ...

شاهزاده جان با فریمانی ای وی اف شدی؟

سلام روزبخیر دوستان من یک راهنمایی می خواستم اگر کسی می دونه ممنون میشم پاسخ بده. دکتر عارفی به من ...

سلام دوست عزیز ال دی رو از روز اول نباید بخوری از روز سوم پری باید بخوری تا بیست ویک روز متاسفانه بدی دکتر عارفی به همین توصیح ندادن کاملش به مریضشه اصلا روند درمانو خووش به ادم نمیگه .پانکچر هنوز نکردی که درسته؟ از روز سوم پری ال دی اسپرین میخوری تا بیست و یک روز بعد قطع میکنی سه روز بعدش پریود میشی بعد اون داروهات شروع میشه نگران نباش

در اندک من تویی فراوان یارب..
به مام زدن کسی جواب نداد  ممنون عزیزم به اینم زنگ میزنم  اسم دکترتون چیه؟

دکتر کلانتر‌.ولی سوالا رو مشاوره پزشکی و دارویی جواب میده

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
فدات یشم الهی....شما چن سالته گلم؟میگن دکتر نصر خیلی خوبه...شما خودت نخواستی دکتر نصر رو؟

من ۲۶.کلا روتین کارشون یکیه دقیقا مثل هم انجام میدن.یکمم دستگاه های اونجا خوبه واسه اونه امارشون بالاست.تقریبا هرما۶۰درصد موفقیت دارن.من قبل مام صارم میرفتم دکترمنم از بهترین دکترای صارم بوددکترم که رفت مام منم به خاطر دکترم رفتم مام.چون واقعا دکتر دقیقی یود و کارشم عالی بود