2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها  امروز بیبی چک مارک vivere گذاشتم بعد دیدم اصلا خط cنیفتاده ده دقیقه بعد خطcفقط یه ...

من که دیشب همش خواب دیدم پری شدم

اونقدر تو خواب گریه کردم صبح با بیحالی بیدار شدم...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

خانومای گل  من این ماه 3 تا سینال زدم سه تام  اچ ام جی  و بعدم قرصای اومید تفورمین استرادیول  لتروزل خوردم بعد فولیکولام عالی بودن  ازادسازی زدم و شیاف پروژستورون بهم دادن و هنوز متفورمین و استرادیولو میخورم.. 4 روز مونده به پریودم   میل جنسی ندارم دلم درد میکنه ترشحاتم زیاده. خوابم بهم ریخته همش فکمیکنم پریود میشم خیس میشم انگار.  به نظرتون امیدی هس؟! 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
سلام دوستان من امروز روز سوم انتقالم بود، همیشه با سالادم کنجد میخورم خواستم مطمئن بشم بد نیست برا ...

عزیزم کنجد و روغن کنجد نخور 

ابلیمو طبیعی اشکال نداره 

مرکز به من گفت نارگیل مخصوصا اب داخلشو بخور من گیرم نیومد بخرم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها من براثر خوردن داروهام معده ام درد گرفته کسی اینطوری بوده ؟ البته بازم دارم ادامه میدم و ...

عزیزم داروهاتو با فاصله بخور و خیلی زیاد اب بخور حتما سعی کن روزی سه لیتر اب بخوری 

پیاده روی هم کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سارا جون به نظر من مامان شدی گلم 😍😍

عزیزم خیلی برام دعا کن شوهرم گفت امشب یکی دیگه بگیرم گفتم نه وایستم پنج شنبه یکی دیگه بزنم.خدا کنه ناامید نشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مباارکه سارا جان

ممنونم گلم.اصلا نمی دونم میشه اعتماد کرد یا نه چون بعد یک ساعت و نیم دو ساعت افتاده.حالا پنج شنبه جمعه یکی دیگه میزنم ان شاالله مثبت باشه.

ایشالا مال توام به زودی مثبت میشه گلم نگران نباش دیشب سر نماز خیلی دعات کردم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من که دیشب همش خواب دیدم پری شدم اونقدر تو خواب گریه کردم صبح با بیحالی بیدار شدم...

از استرس و فکر و خیاله.بی خیال باش حتما مامان شدی گلم.گریه تو خواب خوشحالیه ان شاالله خدا دل من و شما و پاشا جان و همه منتظرا رو شاد کنه.

سلام دوستان، من روز نهم بی بی چک گذاشتم منفی بود، چقد میشه روش حساب کرد؟  کسی بوده که اولش منف ...

عزیزم سلام خوبی؟

عزیزم زوده هنوز نشون نمیده.حتی ممکنه روز قبل آزمایشم

نشون نده.نگران نباش

من هنوز انتقال ندادم عزیزم

فدات شم یعنی کلا مرکز مام میری؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من که دیشب همش خواب دیدم پری شدم اونقدر تو خواب گریه کردم صبح با بیحالی بیدار شدم...

خواب زن چپه عزیزم....ایشالله که نشونه خنده است

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ ببین یه سوال؟ دکتر سونو داپلر کرد گفت یکی از شریان های رحمی کامل باز نیست، گفت اون یکی خوبه. انوکسا رو به هیچ عنوان فراموش نکن تا هفته هجدهم دوباره چک کنیم. من میتونم کاری انجام بدم برای باز شدنش؟ مثل پیاده روی یا همچین چیزی؟ البته یه چیزی هم که هست جفت یه کم پایینه.  بعدم نیاز هست الان خودم پیش متخصص برم؟ یا وایستم همون هفته هجدهم؟

اصلا شما اطلاعاتی در این رابطه دارین؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم