2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045133 بازدید | 684430 پست
وای خدا ایشالله عمرت بده داشتم سکته میکردم. برای منم همین جوره فعلا که فقط خوابیدم و استراحت میکنم. ...

قربونت گلم، انشاءالله خدا خودش حافظ و نگهدار جنینات هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نگران نباش انجام بدید انشالله ک نتیجه مثبت میگیرید. شنیدم تسه خیلی خوبه و خیلی از بچه ها با تسه جواب ...

وای ایشالا جواب بده خیلی خیلی استرس دارم حالا تعدادش بد نیست امیدوارم هممون نتیجه بگیریم من احتمالا یکشنبه یا سه شنبه هفته اینده پانکچرمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جالب خداروشکر... من نمیدونم چرا ارولوژ ب ما گفته چون ازمایش اسپرم متغییره باید فریز داشته باشید... ...

فریز که خوبه به نظرم استرس مرد هم کمتر میشه برا نمونه دادن چون میدونه حداقل فریز داره

ای وای ...درمان دی آف ای فقططط میوه هست  هرچند هم همسر من ۶ماه میوه سبزی دادم بی تاثیر بود&nbs ...

اره من با این رژیم پدرشو دراوردم 😐😅 حالا امیدوارم که عجله نکرده باشیم بتونیم جواب بگیریم اما همش میگم کاش دو سه کاه دیگه تووو سیکل میرفتم

وای ایشالا جواب بده خیلی خیلی استرس دارم حالا تعدادش بد نیست امیدوارم هممون نتیجه بگیریم من احتمالا ...

بسلامتی، انشالله خوش خبرباشی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله گلم 4 دست و پا میره، دندون هم 3 تا داره، هر 2 ماه فرم های ASQ براش پر میکنم خدا رو شکر خوب بوده ...

اها ب سلامتي عزيزم😍😍😍پسر من جهار دست و پا نمكنه ولي با قلط زدن راه ميره...دندون هنوزم در نياورده☹️☹️غذا يعني از سفره هم بهش غذا ميدين؟؟ني نيتون اذيت نمكنه براي دندون؟؟

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
ممنون عزیزم.😍😍 خدارو شکر دیگه آخراشی. شمارش معکوس شروع شد، انشاءلله به دلخوشی بغل بگیریش

ممنونم عزیزم از دعای خوبت،  ان شالله برای شما هم بارداری راحتی باشه و به سلامتی و شادی بغلش بگیرید،،،  التماس دعا

ایشالا عزیزم خدا از دهنت بشنوه وای یه شب درمیون خیلی سخته واقعا 😥😥

چون شما دارین تسه میکنین مهم نیست بکشب درمیون رابطه داشته باشین

چون بهرحال اگر دو روز قبل از تسه تخلیه بشن ، تازه تولید میشه و از همونجا هم بر میدارن

این چیزیه که دکتر من هفته پیش به ما گفت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من وقتی پری بودم برام اندازه گرفتن قبلشم بهم یه شیاف دادن بعد ده دقیقه صدا زدن و خیلی درد نداشت یه ل ...

خدا خیرت بده

من خیلی میترسم 

کاش همون موقع پانکچر وقتی بیهوشیم میگرفتن

یه سوال دیگه میخاستم ببینم تو رویان هم با مثانه پر انتقال میدن؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
چون شما دارین تسه میکنین مهم نیست بکشب درمیون رابطه داشته باشین چون بهرحال اگر دو روز قبل از تسه تخ ...

مرسی عزیزم اره ما ۹۹٪ تسه انجام میدیم ایشالا که نتیجه بگیریم هممون 

شما تو سیکلید؟