2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045143 بازدید | 684431 پست
عزیرم شما چرا روز ۶ hcg  زدی؟

دکتر روز انتقال و روز 3 و روز 6 برام تجویز کرده بود 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵شنبه قراره برم واسه ضخامتم ببینم چطوره دیگه امیدبه خدا التماس دعا انشاالله که شماهم جواب بگیری

خیره عزیزم انشاالله همه چی برات عالی پیش میره

ممنونم همچنین

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دقییییقا  من یکسال و نیم ازدواج کردم هنوز یک ثانیه لذتی نبردم دیگه باور نمیکنم زمانی برسه مثل ...

من چی بگم که ۱۰ ساله آزگاره دنبال درمانیم و کلی پول خرج کردیم و بی نتیجه بود

کاش خدا ب دلامون رحم کنه 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه دی اف ای هم مشخص میشه به خاطر اون هم جوابش ۴ روزی طول میکشه تا اماده شه. به خاطر دی اف ای بالاش س ...

نگران نباش انجام بدید انشالله ک نتیجه مثبت میگیرید. شنیدم تسه خیلی خوبه و خیلی از بچه ها با تسه جواب گرفتن. 

تعداد اسپرم شوهر من اینقد پایینه ک چندتا دکتر گفتن نبایدازمایش تانل بدید چون این ازمایش برای تعداد کم جواب نمیده و نتیجه اش اشتباه میشه... یعنی ما عدد دی اف ای رو اصلا نمیدونیم

الانم ارولوژ گفته باید نمونه اسپرم بررسی بشه اگه خوب نبود برا روز پانکچر تسه کنیم. و چون تعداد متغیر و خیلی کمه نمونه ای ک بررسی میکنن رو اگه خوب بود فریز میکنن.

بعد زنگ زدم مرکز میگم منظور از بررسی چیه میگه اسپرمو شستشو میدیم. الان برام سواله اخه اگه شستشو بدن چی رو میخان فریز کنن!!! کلا سردرنمیارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله دکتر به من گفت اول نمونه بده اگه جنین شناس راضی نبود همون روز تسه میکنن باز باید دید نظرشون چیه& ...

چ جالب خداروشکر... من نمیدونم چرا ارولوژ ب ما گفته چون ازمایش اسپرم متغییره باید فریز داشته باشید... اخه بنظرم بهتره روز پانکچر اگه نمونه خوب نبود بجای استفاده از نمونه های فریز، تسه کنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نمیدونم عزیزم، فکر نمی کنم بشه عمل از شب قبل ناشتا بودن میخواد، وقت دکتر و دکتر بیهوشی و اتاق عمل ب ...

حق باشماست. احتمالا نمیشه

نه من زدم منفی شد حالم گرفته است. بی بی هم ندارم فعلا

من گفتم شوهرم بخره حالا میگم فردا نزنم پس فردا بزنم😢😢😢😢

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چندم برات ازمایش نوشته خواهر؟؟

۱۶ روز بعد انتقال یعنی ۲۹ هم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من گفتم شوهرم بخره حالا میگم فردا نزنم پس فردا بزنم😢😢😢😢

چی بگم. من که پاک داغون شدم... هر چی هم بیشتر بهش فکر میکنم بیشتر ناراحت میشم....

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
چی بگم. من که پاک داغون شدم... هر چی هم بیشتر بهش فکر میکنم بیشتر ناراحت میشم....

ناراحت نباش گلم الان زوده بیبی نشون نمیده شاید حتی تا قبل آزمایش هم نشون نده.نگران نباش

میگم من خیلی معده درد دارم شما هم معدت درد میکنه؟

سلام عزیزم اره بعد ان اتی بین 18-22 هفته سونو انومالی اسکن هست ، انومالی غربالگری مرحله دوم نیس غربا ...

سلام به روی ماهت ممنون که جواب دادی. نمیدونستم هیچکدومشو 😍😍😍😍

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم