2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
وا! همه دو بار آزمایش میدن که ببینن اگر مثبتی بتات چطور بالا میره🤔 حالا ان شاالله اگر مثبت بود دو ...

آره والا خودم تعجب کردم چرا اولا ۱۶ روز بعد آزمایش نوشته بعد یدونه نوشته حالا گفتن جواب هر چی بود زنگ بزن بگو شاید اگه ان شاالله مثبت بود بگن دوباره برو بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم خوبی؟ عزیزم من دومین انتقالم با دکتر معینی منفی شد. دیگه جنین هم ندارم. شما که تجربتون ب ...

سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢 😢 خیلی متاسفم که منفی شدی 

الهی خدا زودتر دلت رو شاد کنه

ببین گلم من اتفاقا دکترهای زیادی رو نمیشناسم ولی اگر به دلت افتاده حتما یه ویزیت پیش نصر هم برو، 

انتخاب دکتر خیلی به حال دل آدم بستگی داره چون باید اعتماد کنی

حتما یکی دو جای دیگه هم برو بعد تصمیم بگیر، چون بارها شده یه عده از یه دکتر راضی بودن ولی یه عده نه و برعکس

برای همین حتما حضوری برو، درک میکنم شرایط کرونا و بیرون رفتن سخته اما اینجا دیگه مجبوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختر دوساله دارم اونو چطور بگم نپره بغلم

مثلا با زبون کوچولویی بهش بگو مامان دلش درد میکنه نمیتونه بغلت کنه. صبر میکنی مامان دلش خوب بشه بعد؟!

من خواهرزاده ام وقتی اینجوری باهاش صحبت کنیم فوری قبول میکنه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
آره والا خودم تعجب کردم چرا اولا ۱۶ روز بعد آزمایش نوشته بعد یدونه نوشته حالا گفتن جواب هر چی بود زن ...

اگر تونستی زنگ بزن بپرس اصلا آسپرین یا آمپول انوکساپارین نیاز نداری؟!

فکر کنم به اکثر افراد میدن

سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢 😢 خیلی متاسفم که منفی شدی  الهی خدا زودتر دلت رو شاد کنه ببین گلم م ...

سلام زینبی جون میگم واسه من فقط روز ۱۶ انتقال یه آزمایش نوشتن.رویان میرم

یعنی من روز ۱۴ برم آزمایش روز ۱۶ هم برم؟یا همون ۱۶ برم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اگر تونستی زنگ بزن بپرس اصلا آسپرین یا آمپول انوکساپارین نیاز نداری؟! فکر کنم به اکثر افراد میدن

از زینبی جون پرسیدم گفت چون روزی ۳ تا استرادیول میخوری نیازی نیست.شما چند تا استرادیول میخوری؟راستی چند سالتونه

سلام عزیزم من ژیلت میزدم فقط 😉😉😉

زینبی بابا 

دکترمن واسه انتقال اولم چهارتا استرادیول داده بود که میخوردم وخداراشکرضخامتم هم خوب بود ولی منفی شدم

واسه این انتقالم دکترمو عوض کردم این یکی گفته ۲تاشو واژینال بزار دوتاشم بخور چرا؟؟؟

از زینبی جون پرسیدم گفت چون روزی ۳ تا استرادیول میخوری نیازی نیست.شما چند تا استرادیول میخوری؟راستی ...

من ۲تا

۳۰سالمه

شما چی؟

من ۲تا ۳۰سالمه شما چی؟

پس چرا انوکسا بهتون داده🤔🤔

من ۲۰

من ۲تا ۳۰سالمه شما چی؟

شما امروز علایمی ندارید؟

من صبح دور نافم درد میکرد با طرف راست شکمم درد میکرد زیر شکمم گرفته بود الان رفته همش 🙁🙁🙁

سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢 😢 خیلی متاسفم که منفی شدی  الهی خدا زودتر دلت رو شاد کنه ببین گلم م ...

فداتشم عزیزم.

آره به خدا اصلا به شرایط کرونا فکر نمیکنم. فقط میخوام دکتری باشه که جواب بگیرم. واقعا موندم چکار کنم. حالا عصری میرم پیش دکتر خودم که همسرم باهاش صحبت کنه. چون خیلی ها از همین دکتر جواب گرفتن. خیلی ها هم نگرفتن. 

اصلا هیچ چیز 100 درصدی نیست. 

احتمالا فردا عصر برم مرکز مام ببینم میتونم دکتر نصر رو ببینم یا خیر.

ممنونم عزیزم از راهنماییت

و خدایی که به شدت کافیست.

سلام دوستان اینجا کسی بیمار دکتر تهرانی نژاد بوده؟؟ 

لطفا اگه کسی میشناسشون بگه 🙏🙏

ازشون راضی هستید؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊