2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045151 بازدید | 684431 پست
نه عزیزم من هر وقت میام انقدر صفحه ها زیاده مثل قبل همه رو نمیتونم بخونم و میام ده صفحه اخر و میخونم ...

ممنون.عزیزم.ماهم.خوبیم 

والا وزن گرفتن.مشکل پسر منم.هست.من.همه چی هم.درست میکنم.منتها پسرم زیاد اهل غذاخوردن نیست

ببین خیلی حساس نشو ب این مووضوع چون.از ی جایی ب بعد ژنتیک.موثره هرچقدم.حرص بزنیم بچه ها اونطوری ک.بخوایم.وزن نمیگیرنِ

غذاهای مقوی بده سوپ.ماهیچه خوبه دیگه خرماهم خوبه الان.8ماه میتونی بدی بزن داخل فرنی بهش بده

اب قلم.هم.بریز داخل غذاهاش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هر دوباری که دونر بهم تخمک اهدا کرد چون اینا هر ماه تخمک میدن کلا خیلی کیفیت و تعداد تخمکاش ...

سلام شما کجا هستید ؟عزیزم چقدر اونیکه معرفی کرده بی انصاف بوده تو سال بیشتر از 3 بار اجازه ندارند چون کیفیتش میادپایین خداروشکر مامای دکتر من خیلی با انصاف بود 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
وای چیکار کنم 😔😔می دونستم اصلا نخوردم گفت یبار تو این هفته اشکال نداره 

سلام عزیزم شما جنینت 3 روزه بود؟؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
درسته كه فقط يه سلوله ولي تمام ژن هاي دونر رو داره .نميدونم چجوري با اين موضوع كنار بيام.چه علتي داش ...

عزیزم من و همسرم انگیزه مادر و پدر شدنمون قوی تر از این بود که به یه سلول فکر کنیم چون من بارها انتقال دادم و مثبت نشد دکتر تشخیص اهدایی دادن. الهی که هر چی خیره برات پیش بیاد

فدات بشم گل قشنگم انقد مهربونی همه جیز رو با حوصله توضیح میدی....عزیزم این هورمون رشد پس چیه؟یکی هم ...

هورمون رشد برای کسایی هست که ضخامت رحمشون دیر میره بالا...

سلام عزیزم من رویان میرم سشنبه تخمک کشی دارم دکترم حافظی شما پنجشنبه پانکچر شدی کی بهت خبر میدن چند ...

سلام‌مهگل جان

من پنجشنبه پانکچر کردم امروز رفتم بهم گفتن ۴ تا تشکیل شده ولی یکیش ضعیفه فریز نمیکنیم

بعد من خودم خواستم فریز کنن چون شرایط انتقال رو نداشتم فعلا و هایپر هم شده بودم

منم دکتر حافظی پانکچر کرد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
مررررسی دوست عزیزم 😘😘😘 خدا به همه ما کمک کنه ، منم دیشب کلی با خدا حرف زدم ، نمیدونم حکمتش چیه که ...

منم 4 ساله تقریبا درگیرم الان یک هفته عقب زدم خوشحال رفتم سونو گفتم ان شاءالله حامله باشم ولی کیست هموراژیک داشتم نمیدونم چیکار کنم قرار بود برم تپ سیکل انتقال

آره واقعا براش کاری نداره. الهی آمین بدون شک همبنطوره چ خوبه ک مثبت فکرمیکنی، انشالله این مثبت بودن ...

مرررسی دوست خوبم ، منم ناراحتم ولی انسان به امید زنده است . ❤❤❤❤ شما هم حتما خبر بده اگه باردار بودی دوستم 🌷🌷

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان من امروز آز دادم منفی شد😢😢😢 خیلی حالم گرفتس. اصلا نمیدونم چکار کنم؟ نمیدونم پیش ک ...

الهی عزیزم.😭 ان شاالله دفعه بعد مثبت بشی و نی نی هات رو خیلی زود بغل بگیری😊

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
واقعا خدا کمک کنه منم تنبلی تخمدان شدید دارم عددش ۱۲ شوهرمم جهش ۷ مورفو ۳ منم ای وی اف کردم ۲ بار ان ...

ببین شوهرم ۳ سال پیش مورفولوژی ۱ونیم بود که همه میگفتن جر ای وی اف هیچ راه دیگه ای نداری . ولی من روز یه لیوان آب پرتقال یک لیوان آب هویج ، خوردن قورص ویتامین d و خوردن قرص بکمپلکس و ب ۱۲ ، طی ۶ ماه مورفولوژی و تعداد و جهشش عالی شد . مورفو شد ۵ که به حد نرمال رسید تقریبا 🙏🙏🙏 آهان یه چیز دیگه شورت اصلا نمیپوشه و سرکار میره از این شلوارک نخی مامان دوز میپوشه 

امتحان کن امیدوارم توهم جواب بگیری . برای ما که خیلی تاثیر داشت 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزيزم مشكل پيلاكتزي چيه ؟

یعنی تو سونو هر دوتا کلیه ش مشخص شده التهاب داره،  دکتر میگه یا بعد تولد با ادرار از بین میره یا نه بهرحال باید ده روز بعد تولد حتما بچه رو ببرم از کلیه هاش سونو بگیرن و تحت نظر دکتر ارولوژی باشه،  اینم قسمت من و بچمه