2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
آمنیوسنتز یه تست کامل و جامع هست که اگر سونو های ریسک باشه درخواست میشه و یه رنج وسیعی از سند روم ها ...

اهان ممنونم عزیزم ... ایشالا که مشکلی نباشه ...خداگل پسرتو برات نگهداره 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااا خخخ جیگرشووو قوربونت همچنین 

👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
تو مرکز مام دونر ۱۶ تومنه...ولی این دونرها چون هرماه تخمک میدن خیلی ضعیف هستن ....برای من هردفعع فقط ...

عزیزم من با اینکه ذخیره تخمدانم کم نبود ۲.۸ بود امپول گونال ۳۰۰میزدم کلا ۸تاتخمک داشتم ۶تاجنین شد که تعیین جنسیتم بودم که کلا دوتاموند وانتقال دادم منفی شدم ....به نظرمن این دونر هایی که انتخاب میکنن از نظر سنی وذخیره تخمدانی وازمایش بررسی میشن که تخمک های خوب وسالمی داشته باشن ...ازدوستانی که اطلاعات دارن یا ازمراکز بپرسید ....فک کنم تومطب دکتر عارفی واسطه هست ازشون بخوای هماهنگ میکنن ودرمورد دونر ها اطلاعات میدن بهتون ....مکمل خیلی تاثیر داره وجوابدهی بدنشون به داروها خیلیا امپول  سینال زدن وکلی تخمک داشتن ...ولی برای من گونال بود زیاد تاثیری نداشت رو تخمدانام ....ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم 😘

خداروشکر شمابهترشدی منم به امید اینکه سه ماه تموم بشه تحمل میکنم اخه حتی اب هم میخورم حالم بدمیشه .. ...

اشکال نداره

از همین هم لذت ببر و خدا رو شکر کن که من و امثال من حسرت چنین لحظاتی که شما داری تجربه میکنی رو داریم😘

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اشکال نداره از همین هم لذت ببر و خدا رو شکر کن که من و امثال من حسرت چنین لحظاتی که شما داری تجربه ...

ایشالا شماهم دوسه هفته بعد میای از حالت تهوعت میگی وما راهکارمیدیم بهت عزیزم 😉😍😍😍

خداروشکر شمابهترشدی منم به امید اینکه سه ماه تموم بشه تحمل میکنم اخه حتی اب هم میخورم حالم بدمیشه .. ...

قوربونت حگران نباش می دونم خیلی سخته ولی میگذره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مبارکه گلم نگران نباش بیبی الکی نیست دیگه مامان شدی رفت😍😍 واسه منم دعا کن روز ۷ انتقالم

ممنون عزیزم انشالله به حق امام حسین که دلت شاد بشه و بی بی بزنی مثبت بشه😍

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
من ۵هفته هستم.من یه بار روز۱۶ انتقال رفتم واسه سونو ساک.یه بارهم ۳۰انتقال انشاله میرم واسه سونو قلب

انشالله به سلامتی ۹ماه رو بگذرونی عزیزم

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
اهان.....کلا هزینه ات چقدر شد عزیزم؟با داروها و همه چی.....فدات بشم االهی...ایشالله که نینیت سالم بی ...

نه هورمون رشد نزدم تا به حال. من بار ۸ انتقالم مثبت شد برای همین هزینه ها بالطبع بالا میره عددشو هیچ وقت حساب نکردیم  😉 

خب دیگه باید جلوگیری رو بزاری کنار.  حتما سنت پایینه ک ارولوژ گفته بعد از عید. عزیزم تعداد اس ...

من تازه شدم ۳۱ نه پایینم نیستم اما ذخیره تخمدانم ۵.۹ . همسرم تعدادش ۲۰۰میلیون بود و دی اف ای۳۱ بعد رژیم کتوژنیک گرفتیم که وزن کم کنه دوباره که ازمایش داد شد۶۰ میلیون و دی اف ای۵۳ اما مورفو همون صفر 

میگم شاید به خاطر رژیم بد شده ازونور بهش الان اندروفرتی داده که بخوره اما هرچی گفتم فولیک و ویتامین و اینا گفت نه 

ویتامین دی پایین بود چندماه پیش چکاپ داد بعد دکتر گفت تا فلان تاریخ بخوره خوب میشه برا همین دیگه میترسم الان بدم بخوره بزنه بالا، الان امروز به من دکتر گفت هفته دیگه پانکچر به نظرت همین یه هفته اصلا تاثیر داره چیزی بخوره?

من از مام دونر نگرفتم برای همین اطلاعی ندارم ولی شنیدم که ۱۶ میلیون می گیرن

عزیزم منظورم به جز تخمک....یعنی شما که تخمک رو از جای دیگه تهیه کردین به جز اون تو مرکز مام چقدر هزینه کردین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی