2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
ب ۶ میخوردم تاثیر نداشت ..مرسی عزیزم دمیترون بخورم ببینم اون چطوره 

عزیزم منم تهوع دارم ولی ببخشید اصلا بالا نمیارم فقط حالت تهوع شدید دارم قرص دمیترون و ب ۶ هم میخورم. من ب ۶ رو صبح ناشتا میخورم و نیم ساعت بعدش صبحانه و دمیترون روزی سه تا دارم که اخریشو شب موقع خواب میخورم. داروخانه بهم گفت اینجوری مصرف کن حالت تهوع کمتر میشه من الان دو روزه اینجوری میخورم بهتر شدم می خوای امتحان کن شاید برات نتیجه بخش باشه

کدوم مرکز میری؟ نظر ارولوژ مرکز چیه؟

من پیامبران میرم اورولوژش که خیلی خونسرده میگه من جای شما باشم تا عید اقدام میکنم بعد ای وی اف اما دکترم میگه وقت و تلف نکن تا بدتر نشده منم ترسیدم چون توی این سه ماه با دارو بدتر شده به جای اینکه بهتر شه . ازونورم ما خیلی اتفاقی متوجه شدیم که همسرم این مشکل و داره چون قصد بارداری نداشتم برا همین اصلا اقدام نکردم دکتر اورولوژ میگه برو شانستو امتحان کن ! اما من تو سیکل اومدم و امرور دومین سونومو کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از مام دونر نگرفتم برای همین اطلاعی ندارم ولی شنیدم که ۱۶ میلیون می گیرن

پس از کجا دونر گرفتی گلم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
به من ۱۳ تا جنین داد چون من قبل پیش دکتر دیگه ایی بودم از اون مرکز دونر بهم معرفی شد. من قبلا دکتر ع ...

اهان ممنونم فدات شم...من سر دونر خیلی گرفتاری کشیدم...دوبار عوصشون کردم....همش باید میدویدم دنبالشون....خیلی سخت بود...گلم شما کلا چقد هزینه کردی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خونه ما ۳۶ تا پله داره از الان عزا گرفتم برا انتقال

سلام عزیزم من رویان میرم سشنبه تخمک کشی دارم دکترم حافظی

شما پنجشنبه پانکچر شدی کی بهت خبر میدن چند تا جنین برات تشکیل شده؟؟ 

و یه سوال دیگه آیا جنین فریز میکنن یا نه فرش انتقال میدن بعد پانکچر بهت جی گفتن نگفتن کی بیا برای انتقال؟؟؟ 

برام ۳ روزه انتقال دادن امروز نمی دونم هنوز چند تا داشتم و چی شد. روز پنجم میپرسم ببینم چند تا بلاس ...

یعنی الان سه روزه انتقال دادن و منتظرن ببینن مابقی جنینها بلاست میشه یانه؟

برات دعا میکنم که اینسری مامان بشی بحق مهربانی خدا

اهان ممنونم فدات شم...من سر دونر خیلی گرفتاری کشیدم...دوبار عوصشون کردم....همش باید میدویدم دنبالشون ...

برای دونر ۱۰-۱۲ میلیون شد متاسفانه این سختیها رو هم داره برای منم همین بود اما خداروشکر نتیجه داشت ایشالله که برای شما هم اینبار همه چی به خیر و خوشی پیش بره

عزیزم منم تهوع دارم ولی ببخشید اصلا بالا نمیارم فقط حالت تهوع شدید دارم قرص دمیترون و ب ۶ هم میخورم. ...

ممنونم عزیزم ...منم مثل شما اصلا تاحالا یک بارم بالا نیاوردم ...ب ۶تاثیری نداره انگار ولی دمیترون نخوردم ازامروز میخورم ...اخه من اب هم میخورم حالم بدمیشه باید با ابمیوه امتحان کنم ببینم چطوری میشه ...مال شمادوتا فندقه 😍حالتات بیشتره 😉

منم مثل شما اصلا تاحالا یک بارم بالا نیاوردم ...ب ۶تاثیری نداره انگار ولی دمیترون نخوردم ازامروز میخ ...

دمیترون رو حتما بخور چون با این حال اشتها هم کور میشه. ایشالله که روبراه میشی 🥰

عزیزم امینو وسلفری چه فرقی باهم دارن ؟ هزینه هاشون چطوریه ...اگه سونو ان تی خوب باشه نیازی به سلفری ...

سلام عزیزم فقط باید تحمل کنی ۳ماهت کامل بشه خیلی خیلی سخته درکت می کنم 

اره ان اتی خوب باشه دیگه نیازی نیست عزیزم نگران نباش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام گل قشنگم ...خوبی؟میخواستم ببینم امپول پرژسترون با شیافش فرق داره؟یعنی اگه به دکتر بگم شیاف بده ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، شما خوبی؟ 

ببین گلم منم خودم شیاف فقط خواستم و فقط موقع لکه بینی و دو هفته بعد از سرکلاژ آمپول داشتم، در واقع غلظت سرمی آمپول نوسان نداره و ثابت هست ولی شیاف کمی نوسان داره و برای مواقع حساس هست 

حالا یه روش ترکیبی هست که شما فقط شیاف میذاری و هر سه روز یکبار آمپول میزنی، و هم از مزایای آمپول استفاده میکنی و هم درد کمتری مجبوری تحمل کنی، تازه احتمال مثبت شدن هم بالاتر میره

ممنونم عزیزم😘😘 زینبی جان ، من از اول فشارم ۹ /۵ یا ۱۰/۶ بود ،پریشب یه حالت سردرد و سرگیجه کم داشتم ...

عزیزم دقیقا منم این جور بودم و تا وقتی تحت نظری مشکلی نیست، به دکترت بگو آمپول بتامتازون بنویسه برات تا اگر مورد اورژانسی خدای نکرده پیش اومد نگران ریه بچه نباشیم

عزیزم دقیقا منم این جور بودم و تا وقتی تحت نظری مشکلی نیست، به دکترت بگو آمپول بتامتازون بنویسه برات ...

وای از دست این دکتر بیخیالم ، دیروز پیشش بودماااا هیچی نمیگه😐 ممنونم عزیزم ،چهارشنبه ان شاالله برم سونو بعد برم بهش بگم بنویسه ، شما واسه کنترلش موادغذایی خاصی مصرف میکردین؟ چندهفتگی زایمان کردید؟ببخشید انقد سوال میپرسم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘