2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
@ستاره38     سلام ستاره جون خوبی یه خبر از خودت و ۳ قلوها بده

چه بامزه با انتقال چندم 3 قلو شده؟خدا براش حفظ کنه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
الهی آمین خیلی دلم گرفته عزیزم کلا از دنیا و زندگی ناامید شدم. واقعا بودن کسایی که بی بی چک منفی ...

آره. امروز داشتم سرچ میکردم ببینم چه روز بی بی بذارم بهتره با چندتا از اینا مواجه شدم که بی بی تا لحظه آخر منفی بود ولی مثلا یکیشون بعد آزمایش بتاش ۵۴بود

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ، من واقعا ناراحتم 😔😔 کلی گریه کردم . برام دعا کنید  ماه قبل ای یو ای کردم منفی ...

عزیزم، برات آیت الکرسی خوندم، امیدتو از دست نده و استرس نداشته باش، دیگه نهایت خدایی نکرده طبیعی نشد انشاءالله میکرو حتما برات جواب میده، می دونی همه تو این راه باید کفش آهنی بپوشیم، مطمئنم خدا هم تلاش هممونو می بینه و بالاخره حاجتمونو میده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دوستان من روز ۱۰ و۱۱ انتقالم بی بی زدم فوری دوتا خط انداخت،میشه اعتماد کرد؟دکترمم گفته روز ۱۶ برم آز ...

واااای. چنین لحظه ای آرزوست😊

مبااارکت باااشه

واااای جات کلی ذوق کردم

الهی سالم در آغوش بگیریش😙

دوستان من روز ۱۰ و۱۱ انتقالم بی بی زدم فوری دوتا خط انداخت،میشه اعتماد کرد؟دکترمم گفته روز ۱۶ برم آز ...

به سلامتی عزیزم

مبارکت باشه. آره میشه اعتماد کرد. 

من امروز 14 انتقالم منفی شد. خیلی حالم گرفتس

دکترت کی بود عزیزم؟

کجا انتقال دادین؟

و خدایی که به شدت کافیست.
واااای. چنین لحظه ای آرزوست😊 مبااارکت باااشه واااای جات کلی ذوق کردم الهی سالم در آغوش بگیریش😙

ممنون عزیزم انشالله به زودی قسمت خودت،حالا که بی بی مثبت دیدم استرس آزمایشمو دارم😂

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها من حدود یکساله تو این تایپیکم، گاهی فقط خواننده خاموشم، گاهی بغض و درد دوستان رو می خونم و باهاشون بغض می کنم، گاهی یه تیتر بتا مثبت چنان منو از ذوق و شادی از خود بی خود می کنه که اون روز تا آخر شب سرحالم، می خواستم بگم من ایمان دارم که روزی همه ما مادر میشیم، فقط کافیه که در کنار تلاش، صبر داشته باشیم و امیدمونو از دست ندیم، مگه میشه خدای به این بزرگی تلاش ماها رو ببینه و کمکمون نکنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره عزیز انتقال اولم و روز هفتم از این انتظار کوفتی هم حسابی خسته ام😥

به سلامتی عزیزم

واقعا خیلی روزهای سختی هست.. 

انشالله که شما هم بیاین با ذوق مثبت شدنت رو بگی عزیزم.

دکترت کی بود عزیزم؟

به سلامتی عزیزم مبارکت باشه. آره میشه اعتماد کرد.  من امروز 14 انتقالم منفی شد. خیلی حالم گرف ...

عزیزم انشالله آزمایشت مثبت باشه،من شیرازم دکترم قاسمپور بود دوتا جنین ۵روزه انتقال دادم به امید خدا پسفردا میرم واسه آزمایش برام دعا کنید

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم به سلامتی بله میشه اما 48 ساعت بعدش همون ازمایشگاه باید تکرارش کنی ببینی بتا 2 برابر شده یا نه ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ممنون عزیزم انشالله به زودی قسمت خودت،حالا که بی بی مثبت دیدم استرس آزمایشمو دارم😂

😅😅

نه دیگه مثبته خیالت راحت

الهی منم ۳روز دیگه حال شما رو داشته باشم😊

عزیزم انشالله آزمایشت مثبت باشه،من شیرازم دکترم قاسمپور بود دوتا جنین ۵روزه انتقال دادم به امید خدا ...

به سلامتی عزیزم

مبارکت باشه.

انشالله که تا اخر بارداری خوبی داشته باشی.

انتقال چندمت بود عزیزم؟

😅😅 نه دیگه مثبته خیالت راحت الهی منم ۳روز دیگه حال شما رو داشته باشم😊

چقدر من خودم رو تحویل میگیرم و برای خودم دعا میکنم😂😂😂