2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
نه 😂😂😂 اشتباه نوشتم ۷ روز بعد جواب آزمایش مثبت رفتم سونو. اصلا نه لک داشتم و نه علایم. انگار نه ا ...

وااای چه حس خوبی داره وقتی اینجوری میگید.

خدا کنه منم مثبت بشم. اگر بدونی هر روز چقدر با جنینام حرف میزنم و ازشون خواهش میکنم دوسم داشته باشن😶

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای چه حس خوبی داره وقتی اینجوری میگید. خدا کنه منم مثبت بشم. اگر بدونی هر روز چقدر با جنینام حرف ...

عزیزم ایشالله که مثبت میشی و دلت شاد میشه و دل ما رو هم شاد میکنی 🙏🏼🙏🏼

سلام بچه ها من امروز خیییییییییللللللییییی دلم شکسته  رفتم خونه نزدیکترین کسم که ازمشکل ما با ...

عزیزم درکت میکنم ،منم تجربشو دارم ،کسی از مشکل ما خبر نداره ولی هر وقت میرم خونه داداشم ،زنداداشم اسپند دود میکنه ،اولا صبر میکرد همینکه از در میرفتم بیرون ولی بعدها که بچه دار شدنم طولانی شد همون جلو روم ،دیگه طوری شده که شوهرخواهرم شاکی شد و خیلی بد بهشون توپیده بود ،خیلی دلم شکسته ازشون ، بدترین حس دنیاست ،با وجود اینکه خیلی دوسشون دارم و اونام دوستم دارن ولی خیلیییی دلمو شکستن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام عزیزم فکر کنم آسیب دیده دیواره واژن به خاطر اپلیکاتور زخم شده و اگر به خاطر اون نباشه بله گلم ا ...

منظورم از لک اصلا خون ریزی نیست در حد رگه های بسیار کم قرمزه چون از وقتی کرم زدم این جوری شدم الان صبح نبود در طول روز شاید دوبار بیاد اونم بسیار کم 

امکانش هست من دوبار پریود شم پشت هم عزیزم؟؟؟ تو سونو مشخص میشه دیواره رحم ؟؟

منم خیلی ترسوام، ولی همش با خودم میگم خیلیا تونستن منم حتما میتونم☺️😀 شما هم حتی اگه نتونستی حرکات ...

اهان اره خدا ی انرژی ای ب مادر میده ک تحمل کنه ولی عوضش بعدش خیلی خوبه راحت میشی ولی سز اذیت میشیم بنظرت اگر گفت واسه طبیعی باید وایسم دردم بیاد قبول کنم؟بعد ۳ سال نازایی و دوا درمون با میکرو باردارشدم بذارم ۳۹ و ۴۰ بشم؟

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
به من 17 آبان وقت داده، ولی باید منتظر باشم دیگه ببینم کی دردا شروع میشه، چرا با آمپول فشار، همه میگ ...

اهان اره خداکنه دهانه رحمم نرم بود دوماه پرولوتون زدم و شیاف میگفت وقتی معاینت کردم اینقدر نرمه انگار رودتو لمس کردم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
نه 😂😂😂 اشتباه نوشتم ۷ روز بعد جواب آزمایش مثبت رفتم سونو. اصلا نه لک داشتم و نه علایم. انگار نه ا ...

وای خداروشکر یکی بی علایم و لک باردار بود☺️

ان شاالله خدا نی نی هاتو واست نگه داره.منم الان روز ۶ ام هیچ علایمی ندارم.فقط یه حالت گرفتگی تو شکمم دارم و دردای پری میاد و میره.دعا کنید منم مادر بشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه زیاد خود ازمایشگاه با بیمه 380 میگیره دکتر من هم برای تزریق 350 میگیره

سلام عزیزم خوبی چخبرا؟؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
وااای چه حس خوبی داره وقتی اینجوری میگید. خدا کنه منم مثبت بشم. اگر بدونی هر روز چقدر با جنینام حرف ...

سلام عزیزم خوبی چخبر؟