2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید تقویتی به شوهرت چی دادی من دارم بهش روزی دو لیوان معجون میدم

كپسول پروفرتيل را بتونيد تهيه كنيد براي تقويت اسپرم خيلي خوبه ولي ممكنه كمياب باشه كه ميتونيد تركيباتش توي نت هست سرچ كنيد و تركيباتش را تهيه كنيد مثل كوانزيوم كيو تن ، زينك، سلنيوم ، الكارنتين و ويتامين Eو  ال ارژنين و... 

https://www.144tehranpharmacy.com/products/detail/پروفرتیل-لنوس-فارما---PROfertil/6918/view/

كپسول پروفرتيل را بتونيد تهيه كنيد براي تقويت اسپرم خيلي خوبه ولي ممكنه كمياب باشه كه ميتونيد تركيبا ...

ازمایش مشکلی نداشت ارولوژیستم گفت نمیخواد به نظرت بدم بهش بهتره یا ندم نمیدونم چون ما تعیین جنسیتم هستم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام دوستان من دوهفته استرادیول خوردم اما سیکل انتقال بخاطر ضخامت پایین کنسل شد الان یک هفته از موعد ...

سلام عزیزم خوبی‌، اگر در ادامه سیکل کنسل شده ی انتقال پریود نشدی هنوز به پروژسترون نیاز هست گلم که یه مدت بخوری و بعد که قطع کردی یه مدت بعد پری میشی

عزیزم طبیعی یا میکرو.چه فرقی میکنه.وقتی مهم باردارشدن هست باید بری دنبالش.خداروشکر تو مراکز خوب خیلی ...

بخدا اصلا بحث هزینه نیست 

علت اصلی اینکه هنوز نرفتم دنبالش اینه که شیراز دکتر برای درمان دی آف ای نداره و ردم میکنن وباید بیام تهران 

شوهرم پایه نیست 

بلاتکلیفم

سلام عزیزم خوبی‌، اگر در ادامه سیکل کنسل شده ی انتقال پریود نشدی هنوز به پروژسترون نیاز هست گلم که ی ...

زینب جون حتما باید پروژسترون مصرف کنم؟؟ واقعا دیگه دوست ندارم آنقدر هورمون اضافی وارد بدنم بشه... 😔🤧

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانم ها لطفا کمکم کنید  من ۳ هفته پیش پانکچر شدم هفته بعدش پریود شدم تموم شد الان دارم کرم واژ ...

سلام عزیزم فکر کنم آسیب دیده دیواره واژن به خاطر اپلیکاتور زخم شده و اگر به خاطر اون نباشه بله گلم انتقال کنسل میشه، چون این لک یعنی دیواره رحم آماده پذیرش جنین نیست