2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
انشالله هر کی هرچی میخواد بهش برسه

من يبار تعيين جنسيت دختر كردم ، دكتر ژنتيك تعجب كرده بود ميگفت همه پسر ميخان ، تعيين جنسيت ١٠ درصد شانس لانه گزيني را كم ميكنه و  اشتباهه منم اشتباه كردم 

زینب جون حتما باید پروژسترون مصرف کنم؟؟ واقعا دیگه دوست ندارم آنقدر هورمون اضافی وارد بدنم بشه... 😔 ...

عزیزم بهت حق میدم ولی چون سیکلت دست دکتر بوده خودبخود بعیده پریود بشی

و حتما دفعه بعد سیکل انتقال نچرال رو به همراه prp از دکترت بپرس ببین خوبه یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهت حق میدم ولی چون سیکلت دست دکتر بوده خودبخود بعیده پریود بشی و حتما دفعه بعد سیکل انتقال ن ...

ممنون گلم ... قراره که پریود شم چندروز بعدش برم هیستروسکوپی شم و خراش رحم انجام بدم ... دکترم که نیستش باید با وات ساپ با ماماش حرف بزنم که برام نسخه وات ساپ کنه🤐🤐

میبینی مملکت ما رو ؟؟ دکتر خدانشناس و بی کفایت یا کانادا میره یا مطب تهرانشه..مهرشو داده مامای بیسوادش واسه ما تجویز کنه ...

ای خدا منو بکش که افتادم زیر دست این دکتر چوبساز خدانشناس🥺🥺  

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بخدا اصلا بحث هزینه نیست  علت اصلی اینکه هنوز نرفتم دنبالش اینه که شیراز دکتر برای درمان دی آف ...

عزیزم شیراز که قطب پزشکی جنوب کشور هست اینهمه دکتر مجرب و معروف داره برای ای وی اف دکتر میخواید؟؟

بخدا اصلا بحث هزینه نیست  علت اصلی اینکه هنوز نرفتم دنبالش اینه که شیراز دکتر برای درمان دی آف ...

واسه ماکه خداروشکر حل شد.به نظرم اصلا وقت رو هدر ندین یه جوری راضیش کنین شوهرتونو.هرچه زودتر برین دنبالش.راحت تر نتیجه میگیرین.حتی واسه اونایی هم که dfiپایین نمیاد با تسه اکثرا اسپرم خوب پیدا میشه.مگه دیگه اوضاع خیلی وخیم باشه که فکر نکنم شما اینجوری باشین 

خداروشکرعزیزم.یک هفته بعد ازمایش یا انتقال؟دوهفته بعد سونو ساک رفتین واسه سونو قلب؟ببخش عزیزم زیاد س ...

وایییی ببخشید یک هفته بعد از جواب آزمایش مثبت یعنی سه هفته بعد انتقال برای سونو ساک رفتم و دو هفته بعد از سونوی ساک برای سونو قلب که من یه خورده زودتر رفتم که خداروشکر قلبشون تشکیل شده بود. من کلا خیلی استرس دارم و بی طاقتم الان باز ازشون از هفته‌ پیش خبر ندارم بی قرار شدم. 

یعنی ۷روز بعد انتقال رفتید سونو؟ زود نبود؟ شما لک لانه گزینی داشتید برای دوقلوهاتون؟🤔

نه 😂😂😂 اشتباه نوشتم ۷ روز بعد جواب آزمایش مثبت رفتم سونو. اصلا نه لک داشتم و نه علایم. انگار نه انگار که اتفاقی افتاده. ولی الان هم تهوع دارم و هم لکه بینی که هر دوش خیلی بده. لکه بینی فقط استرسه خدا برای کسی نیاره فکر نکن که نشونه خوبیه چه قبل مثبتی و چه بعد مثبتی

😕😕شوهرش جالب بود. من از ۸ تا وقتی یکی بشه فکر کنم شوهرم خیلی  ضعیفه این بسته ها تعد ...

آره منم اونماه که تخمک کشی کردم زود پریود شدم ولی اینماه نشدم باید قرص بخورم تعیین جنسیت نمی کنم چون فقط نینی میخوام

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم فکر کنم آسیب دیده دیواره واژن به خاطر اپلیکاتور زخم شده و اگر به خاطر اون نباشه بله گلم ا ...

سلام

زینبی جان من ۳۶ ساعت قبل پاتکچر دوتا دیفرلین زدم به نظرت پریودم عقب میفته با دیفرلین یا همون سر وقتم‌میشم؟

بعد از دیروز که پانکچر کردم تکرر ادرار گرفتم به نظرت طبیعیه؟

بعد دیروز منو دکترتهرانی پانکچر نکرد دکتر حافظی عمل کرد

برا انتقالم خیلی دوست دارم خود دکتر مشایخی باشه ولی فقط دوشنبه صبح ها اتاق عمله

راستی زینبی جون به نظرت جنین شناس های رویان خوبن؟

دکتر به من گفت جنین بلاست انتقال میدیم حالا یکشنبه بهم گفتن بیا برا فریز

مگه یکشنبه نمیشه جنین سه روزه؟

تورو خدا ببخش زیاد سوال پرسیدم😢

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
تعدادش چطور بود برا همسرتون؟ چندماه قرص کلومفین میخورد و من باردار شدم ولی سونو ساک و کیسه زرده بود ...

شما بچه ندارید یعنی؟؟باردارشدید؟

چله حدیث‌کسا چه شکلی خوندید؟

ساعت خاصی از شبانه روز؟

بچه ها یه سوال دارم امشب تو اخبار گفت از فردا برای مقابله با کرونا بیمارستان ها بیماران غیر اورژانسی رو چه برای عمل چه برای بستری قبول نمی کنند، منظورشون فقط بیمارستان هست یا مراکز ناباروری هم برای عمل تخمک کشی و انتقال شامل میشه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
درد اینا نداره؟هزینش چقدره ؟

نه زیاد خود ازمایشگاه با بیمه 380 میگیره دکتر من هم برای تزریق 350 میگیره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دوستان شما هم بعد انتقال هر نیم ساعت نیاز به سرویس بهداشتی پیدا میکنید؟ اینم عوارض داروهاست؟

اره منم اینجورم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین