2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

سلام دوستان عزيز شبتون بخير. من در سيكل انتقال جنين قرار دارم و دارم آمپول پروژسترون ميزنم. امروز خيلي كم لكه ديدم. چهار روز ديگه انتقال دارم. كسي همچين تجربه اي داره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من دوهفته استرادیول خوردم اما سیکل انتقال بخاطر ضخامت پایین کنسل شد الان یک هفته از موعدم گذشته کی پریود میشم؟؟ 

دوست ندارم بازم دارو بخورم تا پریود شم ..‌ بطور طبیعی چندروز بعد از موعد پریود میشم ؟؟

ممنون میشم کسی اطلاع داره بهم بگه مرسی 

@زینبی_بابا    

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
تعدادش خوبه عزیزم. ان شاالله ۸ماه دیگه سالم بغلش میگیری😊 منم چله گرفتم ولی جواب نداد اگر بازم ...

ان شاالله عزیزم همین ماه نتیجه بگیری😘من مرتب چله حدیث کسا،دعای توسل و...چندبار نذر کردم.مامانم و نادرشوهرم مدام دعا میکنن برام.دعای مادر هم بی تاثیر نیس عزیزم.بگو برات دعا کنه مادرت

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
سلام دوستان عزيز شبتون بخير. من در سيكل انتقال جنين قرار دارم و دارم آمپول پروژسترون ميزنم. امروز خي ...

دکترت کیه؟ بستگی به نظرش داره

نصر که لک ببینه کنسل میکنه چون دیواره رحم در حال ریزشه و در حال پرید شدن

حالا من نمیدونم لک شما چطوره؟ شاید مثلا واژنت زخمی چیزی شده ولی اگر لک از رحم باشه نصر کنسل میکنه

خانم ها لطفا کمکم کنید

من ۳ هفته پیش پانکچر شدم هفته بعدش پریود شدم تموم شد الان دارم کرم واژینال میزنم برای عفونت ببخشید اما خیلی کم در حد دستمال کشیدن لکه های خون میاد طبیعیه؟؟؟؟ هفته دیگه نوبت سونو انتقال دارم ممکنه کنسل شه؟؟؟؟ 

خانم ها لطفا کمکم کنید

من ۳ هفته پیش پانکچر شدم هفته بعدش پریود شدم تموم شد الان دارم کرم واژینال میزنم برای عفونت ببخشید اما خیلی کم در حد دستمال کشیدن لکه های خون میاد طبیعیه؟؟؟؟ هفته دیگه نوبت سونو انتقال دارم ممکنه کنسل شه؟؟؟؟ @زینبی_بابا   
عزیزم ببخشید مزاحم شما میشم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید استرس گرفتم 

ممکن برای کرم واژینال باشه هرچی خون مونده رو بیاره پایین؟؟؟

منم روم نمیشه بخاطر همین نوشتم بجز گزینه کمک همسر گزینه دیگه ای هم هست یا نه،،  آخه اکثراً از ه ...

وای خیلی سخته من یادمه شب قبل زایمانم به بدبختی زدم با دست باید پیدا کنی حسی بزنی😂😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه بابا من از همسرم کمک نگرفتم تا یه ماهایی که اپیلاسیون میرفتم اخراش هم خودم حفظی میزدم حرفه ای😂😂 ...

تی اره حسی باید کار کرد 🤣🤣🤣

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببخشید تقویتی به شوهرت چی دادی من دارم بهش روزی دو لیوان معجون میدم

انواع اجیل خرما ارده شیره ادویه ها گرم 

ممنوعیت سردیجات هرچی بگی رعایت کردم بعضی اقایون مثل شوهر من واقعا y ضعیفی دارن به خوردن نیست 

دارو هم کلی دادم