2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
وایییی من اصلا روم‌نمیشه چجوری به همسر میگین یه ایینه بزار خودت بزن

منم روم نمیشه بخاطر همین نوشتم بجز گزینه کمک همسر گزینه دیگه ای هم هست یا نه،،  آخه اکثراً از همسرشون کمک میگیرن،،  گزینه آینه هم بازم به شکم فشار میاد حتی برای پاها هم به شکم فشار میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خیلی خوبه که آدم یک دل بشه  من همش غصه میخورم بجای درمان  همش منتظرم طبیعی بشه&nbs ...

عزیزم طبیعی یا میکرو.چه فرقی میکنه.وقتی مهم باردارشدن هست باید بری دنبالش.خداروشکر تو مراکز خوب خیلی زود جواب میده این روش.غصه خوردن ادمو پیرمیکنه بعدا ادم میفهمه که نباید غصه میخورده.از طلا یابعضی چیزهاتون بگذرید و برید دنبالش

خانوما جواب سوال منو ندادید هیچکس زولادکس نزده روز ۲۱ پریودم برای انتقال آیا سر وقت پریود شدید یا عق ...

من سه تا بايد بزنم هر ٢٨ روز يكبار ، اولي را از روز سوم پريود 

اين امپول پريود را قطع ميكنه يا بصورت لك ميكنه ، براي چي دكتر به شما داده؟

۳۰سالمه ازمایش دخیره تخمدان پارسال دادم دکترزنان گفت خوبه یادم نیست چندبودالان دکترنصردوتاازمایش توی ...

ازمايش ذخيره تخمدان را هر روزي ميشه انجام داد ؟ يا زمان بخصوصي داره ؟ كسي ميدونه؟

خوشا به سعادتت من که از چند روز قبل از انتقال تا 6 هفته بعد از زایمان هیچی🤭🤭🤭🤭 

😂😂😂عزیزممممم

عیب نداره وجود گل پسرت ارزش داره حتی به چندین سال جاست فرند بودن😅😍

وایییی من اصلا روم‌نمیشه چجوری به همسر میگین یه ایینه بزار خودت بزن

نه بابا من از همسرم کمک نگرفتم تا یه ماهایی که اپیلاسیون میرفتم اخراش هم خودم حفظی میزدم حرفه ای😂😂😂😂

کاری کردید که همسرتون تقویت شدن؟ من همسرم مورفو مشکل داره و تحرک. این ماه ivf کردم میخوام اگر منفی ...

تعدادش چطور بود برا همسرتون؟

چندماه قرص کلومفین میخورد و من باردار شدم ولی سونو ساک و کیسه زرده بود اما جنین دیده نشد.اصطلاحا میگن بارداری پوچ..تو ۸ هفته سقط شد.دکتر داروهاشو قطع کرد و گفت فایده ای نداره و از هم داد دوباره نتیجه تغییری نکرده بود.گفت تا آزو نشده سریعتر واسهivfاقدام کنید.دنبال جای خوب بودیم و تحقیق میکردیم ک بیبیم مثبت شد.هنوز از ندادم.و از سلامت نی نی هم خبر ندارم ولی خودمو سمردم ب خدا.ان شاالله که جتینم سرجاشه..چله حدیث کسا گرفته بودم هر دوبار ک حامله شوم درست بعد چله بیبی چکم مثبت شد.ولی سری قبل ک قسمت نبود.این سری ان شاالله خدا شیرینی مادرشدن رو بهم میده

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
نمیدونم اما یه حسی تودلم میگه مامانی اگه جواب ازمایشتوگرفتی بی خبرم نزاری

خدا از زبونت بشنوه .انشاالله همه مون امسال ب حاجتمون برسیم...حتما عزیزم ...برام دعا کن..خودم اصلا استرس ندارم و بهش فکر نمیکنم ولی مامانم اینا خیلی منتظرن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
تعدادش چطور بود برا همسرتون؟ چندماه قرص کلومفین میخورد و من باردار شدم ولی سونو ساک و کیسه زرده بود ...

تعدادش خوبه

عزیزم. ان شاالله ۸ماه دیگه سالم بغلش میگیری😊

منم چله گرفتم ولی جواب نداد

اگر بازم چله گرفتید بیزحمت منم یاد کنید نفس شما حقه🌹 شاید این دوتا جنینی که تو دلمه با دعای شما برام نی نی سالم و صالح بشن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مراكز خوب شما كجا را پيشنهاد ميديد ؟ كدوم مركز امار و درصدش بالاتره؟ 

من مام میرم و واقعا هم راضی بودم.هم دکترم عالیه.هم نوبت دهیش راحته هم مثل رویان خیلییی شلوغ نیست.هم جنین شناسش خیلی خوبه.هم کادرش خوش اخلاقه.هم واقعا وقت میزارن برات میبینی یه ساعته طرفه ویزیت میشه.تیر و مردادامارشون نزدیک۶۰درصدموفقیته.اینم به نظرمن عالیه.