2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
اره عزیزم باورکن من خیلی اصرارکردم دوتا بزارند دیگه اخرش گفت خانوم خودت میدونی ما میگیم حیف جنینات ر ...

من ۲۷ مهر سونو دارم اگه همه چی خوب باشه چند روز بعد انتقاله 

من خودم دوقلو اصلا نمیخوام انشالله همین تکی بگیره بهتون نگفتن کار خاصی انجام بدین برای انتقال؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۷ مهر سونو دارم اگه همه چی خوب باشه چند روز بعد انتقاله  من خودم دوقلو اصلا نمیخوام انشالل ...

انشاالله که به سلامتی.نه عزیزم.منم اگه فردا به امیدخدا تست کرونام ننفی باشه۲۴نوبت سونودارم اگه همه چی خوب باشه انشاالله تاریخ انتقال رومشخص میکنه

ممنون عزیزم از دعای قشنگت، ان شاالله شما هم با این پانکچر صاحب کلی جنین‌ عالی با جنسیت دلخواه بشید

ممنون گلم  جنسیت برام مهم نیس، pgd برای تعیین  سلامتشون هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره عزیزم.ساک و یولساک دوتا بود.یکیش رشد نکرده اونجوری مونده بود😂شماها هم سونوی ساک رفتنی یاک و یول ...

اره عزیزم من یه هفته بعد انتقال رفتم یکیشون با ساک و یلو ساک بود اون یکی فقط ساک بود. دفعه بعد رفتم هر دو ساک با جنین و قلب بود خداروشکر

سلام عزیزم خوبی طبیعی باردار شدی؟ چند هفته ای؟ علائمی داری؟

سلام عزیزم.آره.۵هفته.زیر شکمم درد میکنه.کمرم.همش خوابم میاد و احساس خستگی دارم.خیلی زود ب زود گشنه میشم.ترشحات سفید بارداری دارم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
عالیه عزیزم، ان شاء الله سر موقع گل دخترت رو بغل بگیری، آره ا عزیزم کم کم درست میشه همه چی، الآنم عا ...

قربونت بشم 🥰👩‍❤️‍💋‍👩💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم.آره.۵هفته.زیر شکمم درد میکنه.کمرم.همش خوابم میاد و احساس خستگی دارم.خیلی زود ب زود گشنه م ...

مشکلتون چی بود که میخواستید ivf کنید؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه تا سه تا میشه بدون آسپرين، ولی اون دوستمون روزی 7 تا استرادیول داشت، یعنی خیلی وحشتناک  شما ...

نه عزیزم ندارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مشکلتون چی بود که میخواستید ivf کنید؟

ازمایش شوهرم خوب نبود.یک سال و ۴ماهه اقدام بودیم

تعداد اسپرمش ۴ میلیون با مورفو ۲۷ درصد..یعنی کمتر از ۲میلیون اسپرم.دکتر گفت طبیعی نمیشه مگه باivf.نامه داد بهمون واسه مرکز

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

خانوما جواب سوال منو ندادید هیچکس زولادکس نزده روز ۲۱ پریودم برای انتقال آیا سر وقت پریود شدید یا عقب افتاد پریودتون ! ؟ اگه تجربه ای دارید خوشحال میشم جواب سؤالمو بدید. ممنون

ازمایش شوهرم خوب نبود.یک سال و ۴ماهه اقدام بودیم تعداد اسپرمش ۴ میلیون با مورفو ۲۷ درصد..یعنی کمتر ...

کاری کردید که همسرتون تقویت شدن؟

من همسرم مورفو مشکل داره و تحرک. این ماه ivf کردم میخوام اگر منفی شد ماه بعد طبیعی باز اقدام کنم و باز اگر نشد انتقال بدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....