2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045279 بازدید | 684446 پست
آخه دفعه اول هر چی ساده تر انتقال و ivf انجام بشه بهتره برای دفعات بعد نتیجه موثر داره و اینکه شما ...

دفعه دومم که میخام انتقال بدم

اون موقع ها پریود نمیشدم چند ماه رفتم گفتن پلی کیستیکم

روزشو یادم نیس

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. انشالله بسلامتی شروع کنی بستگی ب شرایطتون داره شوهر من اسپرمش ضعیف بود برای همین میکرو کردیم ...

سلام عزیزم خیلی ممنون که جوابمددادیدمن پیش دکترنصرمشاوره رفتیم راستش برای تعین جنسیت میخام ای وی اف کنم دوتابچه دارم یکی هم سه ماه پیش ناخاسته باردارشدم بخاطراینکه جنسیتی کهدمیخایم نباشه سقطش کزدم میخام اون جنسیتی که باشه بیارم  ازمرکزمشتاق وشلوغیش خیلی میترسم بنظرت امکانش هست منم باردارشم باآی وی اف دکترنصرگفتن جنین ۵روزه براتون انتقال میدیم بنظرت دواربرای انتقال کی باشه بهتره ؟خیلی میترسم توروخدابرام دعاکن

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
سلام عزیزم خیلی ممنون که جوابمددادیدمن پیش دکترنصرمشاوره رفتیم راستش برای تعین جنسیت میخام ای وی اف ...

ترس برای چی

شما که مشکلی نداری کلی جنین ۵روزه انشاالله برات تشکیل میشه

خودت رو بسپاربه خدا وشروع کن چون کاراشون زمان هست الان هم که اقدام کنی چندماه بعدانتقالت میشه

ترس برای چی شما که مشکلی نداری کلی جنین ۵روزه انشاالله برات تشکیل میشه خودت رو بسپاربه خدا وشروع ک ...

باشه عزیزم منتطرم پری بشم برمدمرکزداروبگیرم خیلی ممنون ازدلدریت خیلی ممنونم ازاینکه جوابمودادین

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
سلام ببخشید معجونی که گفتی و از امشب دارم به شوشو میدم فقط اگه توش موز هم بریزم با کمی کنجد اشکالی د ...

منم عزیزم گفتم بریزید توشیرموز

کنجدسفید هم خیلی خوبه با پودرنارگیل

ارده وشیره خرما صبحانه بهش بده 

خیلی مقوی هست

وای سه ماه حالا عدد من لب مرزه گفتن باید دو و نیم بشه.. دکتر غدد گفت ماه دیگه ازمایش بده.. نظرش این ...

نگران نباش من جون پایین بود دوز دارومم پایین بود شاید دوز داروت بیشتر  سریع اوکی بشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
انشاالله نتیجه خوبی بگیری حتما خودت هم مکمل بخور چون اسپرم خوب تخمک خوب هم میخاد

یعنی خودمم ترکوندم اوابوست۴تا امگا ۳ویتامین ای ویتامین دی  کیوتن ملاتونینن ویتامین سی ال کارنتین هرروز صبحم معجونو میخورم به نظرت چیزه دیگه ای هم لازمه بخورم؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی