2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
منم شوهرم شده خانم خونه. طفلک همه کارا رو میکنه. دلم براش میسوزه. هم خیلی هزینه کرده برای ivf هم ای ...

من که هرروز مامانم میاد از هشت صبح تا ۵ غروب که شوهرم بیاد شام و ناهارم درست میکنه مامانم پادرد داره اصلا نباید راه بره قربونش برم یه سره مجبوره راه بره

خداکنه مثبت شه شرمنده مامانم نشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم من اصلا اذیت نمیشم، شما هم به ادن جنین ها رحم کن این قدر بهشون فوکوس نکن😉😉😉

چشم گلم☺️

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن چون اون ماه اگه رحم آمادگی پذیرش جنین وباروری رونداشته باشه اگه سه تاهم بزاری پس میزنه واگه بخا ...

واقعا؟ پس چرا اخه دکتر عارفی میگه یدونه درصد گرفتنش پایینه چه خوبه که دکترتون نظرش اینه و امید داد حرفشون بمنی که یدونه دارم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
ولی دکتر من گفت بعدانتقال منفی یه پریود استراحت کن وپریود دوم بیا البته اگه استرادیول خوردین انشاا ...

اره منم روزی دوتا استرادیول خوردم نمیدونم دکترو هنوز ندیدم ولی زنگ زدم مرکز مامایی که پیش دکتر گفت اگه وضع رحمت بعد ازسنو مساعد باشه برات انتقال میدیم میگفت وقفه نندازی بهتر 

بسلامتی گلم  ایشالابیای و خبر بارداریتو بهمون بدی عزیزم

فدات انشاله

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام دوستان من شنبه باید برم سنو بشم اگه خدا بخواد دوباره بعد از انتقال منفی دکتر گفت برات انتقال می ...

سلام عزیزم انشاله این بار مثبت میشی ازشون بخواه برات خراش رحم بدن و prp کنن درصد لانه گزینی رو میره بالا 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
قربونت گلی، خدا رو شکر به موقع گفتم، اصلا استرادیول بدون آسپرين خطرناکه اونم تو دوز زیاد اما برای د ...

عزیزم من روزی سه تا استرادیول دارم و یه آمپول پروژسترون و اسید فولیک

آسپرین بهم نداده.

نچرال و پی آر پی چی هست؟ خودم میتونم پیشنهادش بدم؟

Prp خون خودت رو میگیرن تو ازمایشگاه پلاسما جدا میکنن و دکتر به رحمت تزریق میکنه چند روز قبل انتقال درصد لانه گزینی و مثبت شدن رو میبره بالا ...اره چرا نتونی

سلام عزیزم انشاله این بار مثبت میشی ازشون بخواه برات خراش رحم بدن و prp کنن درصد لانه گزینی رو ...

باشه حتما میگم خدایا دستمونو بگیر به حق علی اصغر هر کی آرزو  بچه داره آرزو دختر یا پسر داره به حق بزرگیت دلشونو شاد کن منم از نگاه خیرت محروم نکن 

عزیزم من روزی سه تا استرادیول دارم و یه آمپول پروژسترون و اسید فولیک آسپرین بهم نداده.

انوکسان هم نمیزنی؟؟؟ضد انعقاد هست 

پس من هنوز وقت دارم نه گلم ندیدم می خواستم ببینم تقریبا کیه خیلییی برام دعا کن

تازه من جنینام بلاست بودا برا همین زود لک دیدم...بعدم همه که لک لانه گزینی نمیبینن نگران نباش  انشاالله بارداری

بخدا من لک دیدم تو دستشوی زدم زیر گریه نمیدونم چطور شماها لک دوس دارین...

باشه حتما میگم خدایا دستمونو بگیر به حق علی اصغر هر کی آرزو  بچه داره آرزو دختر یا پسر داره به ...

انشاله. خدا بهمون نگاه کنه❤❤

ان شاالله مثبت میشی دل خودتو مادر مهربونتم شاد میشه🤲🤲الهی آمین

آمین ممنون گلم