2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
درد داشت؟ ممنون گلم الان خوبی؟نی نی تو دلته؟😍

یه کم نه زیاد مثل انتقال میمونه ...یک شنبه انتقال دادم 👶👶

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
مرسی گلم خوب شد که گفتی.....میشه بپرسن شما چن سالتونه و چراپری نمیشین؟

38 سالمه یائسگی زودرس گرفتم تو 36 سالگی...تو سونو تخمدانهام کوچیک شده اولش انقدر کوچیک نشده بود داروهای زیادی خوردم تقریبا تمام داروهایی که بچه ها میگن خوردم الکی هزینه نکن پول اینا رو بزار اهدایی بگیر 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کاری میکنم نمیاد برای من PAI-1 را زده Homo و MTHFR هم زده Homo بقیه زده Wild

هموزیگوت هستی و جهش داری 

من اصلا از قره جه راضی نبودم سالها منو معطل کرد . بعد رفتم پیش دکتر آصف جاه که حرف نداره تو اندومتری ...

عزیزم شما برای  درمان آندومتریوز،لاپاراسکوپی کردی؟

من تیر لاپارا شدم چون کیست داشتم و‌چسبندگی لوله چپ.

بعدش تا انتقال جنین گاهی زیر دلم سمت چپ تیر میکشید.دکتر میگفت طبیعی تازه یکی دوماهه عمل شدی.اون دو هفته انتقال خوب بودم.باز بعد منفی شدنم تیر میکشه گاهی!رفتم دکتر معاینه هم کرد گفت هیچ مشکلی نداری!

البته اینم بگم تست پاپ اسمیر دادم عفونت شدید داشتم.

نمیدونم بخاطر اونه یا نه!

خوب اگر بخاطر عفونته چرا فقط سمت چپ درد میاد!

@زینبی_بابا‍ 

عزیزم شما برای  درمان آندومتریوز،لاپاراسکوپی کردی؟ من تیر لاپارا شدم چون کیست داشتم و‌چسبندگی ...

چه جالب منم بعد از لاپرا دقیقا جای عمل سمت چپم زمان هایی که پریود میشدم درد میگرفت . الان هم دقیقا همونجا درد میکنه . من دیگه انقدر پیگیر ناباروری بودم پیگیر این نشدم البته پاپ اسمیرم مشکلی نداشت . تو نافمم خیلی وقتها درد میگیره خصوصا زمان هایی که خیلی کار انجام بدم و خودمو خسته کنم . 

شاسی های کوچولو هست که داخلش یه قاشق پودر هست با یه لیوان آب قاطی میکنم صبحا بعد از صبحانه میخورم . ...

بعد اینکه فرقی نمیکنه پریود باشی یا نه؟ هر روز باید بخوری؟

کار خوبه خُــدا درست کنه  
واییی یعنی چی؟ باید چیکار کنم؟

اسپرین دکتر برام تجویز کرد و انوکسان نگران نباش عزیزم دکتر مگه ازمایشت رو ندیده؟

دوستااااااااان دوستاااااااااان کسی رفته برای درمان یزد؟؟

من میخوام اگر انتقال چهارمم خدایی نکرده منفی شد برم یزد، خیلی نگرانم، نمیدونم چکار کنم، راهنماییم کنید دوستان.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
اسپرین دکتر برام تجویز کرد و انوکسان نگران نباش عزیزم دکتر مگه ازمایشت رو ندیده؟

منم هر دو رو دارم اما چون لکه بینی دارم فعلا قطع کردم. حالا میترسم یه چیزی بشه اگه استفاده نکنم. اگر هم استفاده کنم که لکه میاد امروز باز شروع کردم لکه بینی لعنتی اومد انوکسا من ۴۰۰۰ هستش. خودم چند سال پیش طبیعی باردار شدم اما ۸ هفته قلب جنین ایست کرد الان نگرانم که باز اونجوری نشه

واییی یعنی چی؟ باید چیکار کنم؟

ببخشید خواستم ویرایش کنم نشد 

سلام دوستان، من چندهفته پیش پانکچر شدم. قبل از اینکه داروهای ای وی اف رو شروع کنم دوبار رفتم سونوگرافی که فولیکلامو قبل از ای وی اف بشمارن. یه بار ۱۳ تا یه بارم ۱۵ تا فولیکل داشتم. دکترم خیلی امیدوار بود. میگفت یه بار بیای کافیه. ولی بعد واسه تخمک کشی فقط پنج شیش تاشون رشد کرده بودن. دکترم میگه خیلی عجیبه که با وجود داروهای دوز بالا اینقدر کم رشد کردن. کلا خیلی نا امید شدم. خواستم بپرسم کسی همچین مشکلی داشته؟ به نظرتون از چی میتونه باشه؟ 

38 سالمه یائسگی زودرس گرفتم تو 36 سالگی...تو سونو تخمدانهام کوچیک شده اولش انقدر کوچیک نشده بود دارو ...

اره مال منم کوچیک شده بود تخمدونام...اره دودفعه قبل هم اهدایی گرفنم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی