2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره خیلی دردناکه

مال من اخراش دیگه دردش میزد به زیر بغلم ...سایزش هم دوبرابرشده بود

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فکر کنم ال دی و بوسرلین داشته که فقط لک داره، اگر داشته این پریود ساختگی حساب میشه و مقدارش مهم نیست ...

فقط ی بسته قرص مصرف کرده تموم شده انداخته دور اسمشو نمیدونه 🙁پس مشکلی نیس که حجمش کمه

نمیدونم.دلم واسه شوهرم میسوزه.خیلی بیچاره استرس داره منم یه لحظه درد دارم یه لحظه ندارم فقط ان شاالل ...

منم شوهرم شده خانم خونه. طفلک همه کارا رو میکنه. دلم براش میسوزه.

هم خیلی هزینه کرده برای ivf هم این هفته خیییلی اذیت شده. کار بیرون، کار خونه، درس...

خدا کنه مثبت بشیم دلشون شاد بشه و زحماتشون بی جواب نمونه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
مال من اخراش دیگه دردش میزد به زیر بغلم ...سایزش هم دوبرابرشده بود

آره اینجور پیش بره باید برم لباس زیر یه سایز بزرگتر بگیرم😂

@زینبی_بابا     سلام زینبی جان من امروز پانکچر کردم الان چی بخورم با اینکه هفت تا تخمک ...

به سلامتی

ان شاالله بعد انتقال مثبت بشی عزیز

سلام عزیزم آخه این دیگه چه مدلیه دختر گل، الان دیر شده باید قبل از iui بی بی میزدی🤣🤣🤣🤣 عزیزم تو ...

اخه من مگه میشه با یدونه فلوکول باردار بشم با اسپرم ضعیف😭😭 الکی روزی ۲ تا شیاف میزارم، میخوای روزی یدونه بزارم؟