2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
نه عزیزم دیگه کاری بامردندارند فقط خودت

چه خوب، عزیزم انشاءالله به سلامتی انتقال بدی و خبر خوش بارداریتو برامون بیاری.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرارشد تست کرونا منفی شدداروهارو بخورم وروز دهمم دوباره برم گفت واسه یه انتقال منفی نمیخادرحمت رودس ...

پیش کدوم دکتر رفتی عزیزم ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه عزیز یه وسیله اندازه گیری که دارم هست از داروخانه رویان خریدم...با همین وسیله ماما برام عمق رحم و ...

اسم اون وسیله هیسترومتر هست ...دکتر من از وسایل استریل خودش استفاده کرد ......تو پریود اگه انجام بدن دردش کم میشه چون نرمه دهانه رحم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
فدات بشم عزیزم....یعنی الان دوساله پری نمیشم....به نظرت این قرص رو بخورم فایده داره؟

نه عزیزم هزینه الکی نکن ...من خوردم با اینکه یه سال و نیمه خودم خود به خود نمیشم...هر چی بگی خوردم 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
تموم اینارو میخورم چند ماهه ولی تاثیر نداشت هورمون رشد چیه؟چقد گرونه؟

10 تاش 2100 تقریبا میشه...بیمه قبول نمیکن

اره میگن اگه شرایطتت اکی بود می تونی بیاری طبیعی ولی من سزارینی بودم بچه اول اینم همینطور چون واقعا ...

والا از اول طبیعی دوست داشتم ولی تو این کرونا و با فکر اینکه سزم هیچ کلاسی ترفتم هیچی نمیدونم واسه همین شوکه شدمو ترسیدم دارم فکر میکنم با امپول فشار و بی حسی اسپاینال شاید بد نباشه واقعا موندم میترسم

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
دکتر گفت هم میتونی طبیعی زایمان کنی هم سز بشی که من خودم طبیعی را انتخاب کردم، ان شاالله هم که بشه، ...

راست میگی؟اینهفته دکترم معاینم میکنه یکم میترسم از طبیعی دارم اخه هیچی بلد نیستم فیلماشونو میبینم چقدر تکنیک بلدن من نمیدونم باید چیکارکنم دارم به امپول فشارو بی حسی فکر میکنم ک اگرطبیعی خوب باشه اینکارو کنم چون سزارینم شکم پاره میشه بخیه داره دردسره انگار 

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
سلام عزیزم خوبی لیانا جان؟ نی نی ت چطوره؟ چند هفته شدی شکر خدا؟  والا منم درگیر سفید برفی ام، ...

سلام عزیز دلم ماهم‌خوبیم ممنون الان ۳۱هفته هستم 

کم کم به روال زندگیت برمیگردی عزیزم همین که سفید برفی کنارته خداروشکر انشاالله همیشه لبخند روی لبات باشه 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکتر گفت هم میتونی طبیعی زایمان کنی هم سز بشی که من خودم طبیعی را انتخاب کردم، ان شاالله هم که بشه، ...

عزیزم دکتر زایمانت کی هست؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
@شوره   @زینبی_بابا     سلام بهاره جون و دوستان عزیز  اینقدر این ایام اس ...

گلم سونو چی شد؟من گاهی به تاپیک سر میزنم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
سیکل انتقالی  داروهات چی اند

کنسل شد آندومترم بالانرفت

استرادیول و فرتیل سی ام

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪