2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
منم یه خورده درد پریودی دارم میاد و میره و شکمم گرفتس کلا ان شاالله هردوتامون مثبت شیم

انشاله خدا برامون خوب بخواد 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
انشالله عزیزم ۳۱۳ جون دکترت راحع به زایمانت چی گفته بهت؟ ای وی اف بودی؟ امروز دقت داشتم بهم گفت هفته ...

دکتر گفت هم میتونی طبیعی زایمان کنی هم سز بشی که من خودم طبیعی را انتخاب کردم، ان شاالله هم که بشه، برای تصمیم نهایی هم گفتش سی و هفت هفته بیا سونو شو که دیگه شرایط اکی بود همون طبیعی ان شاالله زایمان کنم، عزیزم اصلا اینطوری نیست که آی وی اف فقط سز باشه، کاربری مرجانو آسمان، آی وی اف و دوقلو ماشاالله طبیعی زایمان کردن، منم تمام تمرکز و تلاشم بر اساس همین طبیعی هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیست عزیزم کل همدان و زیرو رو کردیم

اینبار حتما جوانه گندم بخور و لوبیا سبز. و کنجد خیلی تاثیر داره و حتما هورمون رشد بگو بنویسه یه ذره گرونه اما میارزه

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
 عزیزم چه ختمی؟ میشه کامل توضیح بدین باید چطور خوند؟

عزیزم من توضیحی که دادم کامل بودا از این کامل تر نداریم بخدا😂😂

ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم رو از روز یکشنبه باید شروع کنی... روز اول ۱۰۰تا روز دوم ۲۰۰تا روز سوم ۳۰۰تا و به ترتیب همینطور صدتا صدتا اضافه میشه هر روز تا روز ۴۰ ام که ۴هزار بار باید این ذکرو بگی...روز آخر چله که میشه پنجشنبه باید یه چیزی خیرات کنی مثلا خرما یا شکلات یا.....

این چله خیلی مجرب و حاجت میده انشاالله حاجت دلتو با این چله بگیری...حاجتتو گرفتی من و نی نیم و هم دعا کن لطفا عزیزم

عزیرم اندازه گیری عمق رحم منظورتون همون اندازه گیری ًضخامت اندومتره؟

نه عزیز یه وسیله اندازه گیری که دارم هست از داروخانه رویان خریدم...با همین وسیله ماما برام عمق رحم و اندازه گرفت..کلی هم درد داشت لعنتی ولی در حد ده ثانیه طول کشید

فدات بشم عزیزم....یعنی الان دوساله پری نمیشم....به نظرت این قرص رو بخورم فایده داره؟

نمیدونم بخدا میترسم بهت بگم بخور آخه گرونم هست بعد ببینی برا شما فایده نداشت میگم از زینبی جون بپرسی ایشون اطلاعاتشون در این موارد زیاد

بذار تگش کنم سوالتون و ببینه

فدات بشم عزیزم....یعنی الان دوساله پری نمیشم....به نظرت این قرص رو بخورم فایده داره؟

@زینبی_بابا    

زینبی جون این دوستمونالان دوساله پریود نمیشن وتخمدانشونم کوچیک شده بنظرتون قرص اوابوست براشون فایده ای داره بخورن یا نه

من کامل میزنم عزیزم ...ااما دقیقا مثل شما روز اول و سوم و ششم بعد انتقال اخه خواستم بدونم بی بی مثبت ...

اگه بی بی چکت روز سیزده یا چهارده پررنگ باشه نه اثر اون نیست و بارداری .منم دفعه سوم روز سیزده زدم منفی بود بعد از یکساعت یه هاله خییلی کمرنگ بود که فهمیدم منفیه کلا .ولی دفعه دوم مثبت بودم از روز دهم هر روز زدم هر روز پررنگ تر میشد

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
زی زی جان‌من‌سال ۹۷ خراش دکتربرام انجام داده بود الانم‌زنگزد گفت ی ماه قبل انتقال بیا برات خراش بدم ...

خوبه دیگه خراشم شانست رو بالا میبره...بگو هچینگم برات بکنه دیگه نور علی نور میشه حتما جواب میگیری انشالله

هزینه هچینگ هم خیلی کمه نسبت به خراش و پی آر پی،حیفه انجام ندن برات

انشاالله اینبار مامان میشی به حق همین شب عزیز🙏🙏

پروتیئن سی بالا و انتی ترومبین پایین. و 3 جهش هتروزیگوت

عههه ..منم دوتا سقط داشتم ...جهش هتروزیگوت دارم ...پروائین سی نرمال بود ـانتی ترومبین تو یه ازملیشم بشدت پایین بود .توی تکرارش نرمال بود .. انوکسا ۴۰۰۰ میزنم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
منم این چله رو گرفتم پنج شنبه هفته پیش تموم شد خدا کنه منم مثل تو حاجتمو بگیرم

انشاالله میگیری عزیزم انشاالله آقا امام حسین به حق این شب عزیز خودش حاجت روات میکنه،، الهی آمین🙏🙏

مادرای و خانمای منتظر 

ختم زیارت عاشورا داریم 

هر کی هر چند دور میتونه ب نیت حاجت روایی خودش و بقیه بخونه حتی شده ی دور

تایم خاصی نداره

التماس دعا🌹

فقط اعلام کنید چند دور