2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
عزیزم‌احتمالا شما هم باید هیستروسکوپی شی که معلوم شه دلیل بالا نرفتن ضخامتت چیه؟؟ منم مشکل شما رو د ...

واقعا؟چی هست؟عمله؟🤔🤔🤔

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
آره عزیزم سری قبل مرکز اصفهان بودم هایپر شدم. اینبار رویان میرم و دکتر گفته بالای ده تا تخمک، جنینا ...

سلام عزیزم من اصفهانم میخام برم مرکزمشتاق برای ای وی اف شماتجربه ای داریداگه داریدبه منم بگیدلطفاخواهشرمیکنم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سینال روزی چقدر میزدی؟؟  منم رویان میرم دیروز سونو روز 9بود کلا 4تا تخمک داشتم یه طرف یه 14اون ...

خوبه دیکه سایزت

تعداد مهم نیست نگران نباش کیفیت مهمه

من روزی ۲۴ واحد سینال قلمی زدم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم‌احتمالا شما هم باید هیستروسکوپی شی که معلوم شه دلیل بالا نرفتن ضخامتت چیه؟؟ منم مشکل شما رو د ...

الان زدم نت در موردش خوندم ولی برای مواردیه که نمیدونن مشکل چیه انجام میشه

برامن مشخصه مشکل کجاست 

شما هم انجامش دادین؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
آنا جون هم همین مشکل و داشتن ؟ منم فکر میکنم با انوکسا دچار مشکل میشم الان که قطع کردم خیلی کمتر شده ...

آره گلم آنا جون مشکل انعقادی و ایمنی داشت ولی اولش دچار خون ریزی شدید شد و بعد از دو ماه استفاده کرد 

اگر شما مشکل انعقادی نداری دیگه برای چی استفاده کنی 

البته شما استرادیول داری و تا زنان مصرف استرادیول اگر خون ریزی و لک نباشه باید از یک داروی ضد انعقاد استفاده بشه، اما چون لک داری استفاده نکن 

وقتی هم قطع شد تا 10 روز زمان بده بعد شروع کن مجدد، هر وقت هم استرادیول قطع شد، ضد انعقاد هم میتونی حذف کنی

سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله خیر هست برات ببین گلم من تا حالا اسم این دارو رو نشنیدم، میشه اسم لات ...

دوستان نظرتون در مورد سرم آی وی آی جی چی هست؟ برای انتقال چهارمم دکتر گفته قبلش این سرم رو واست تجوی ...

عزیزم یک سرم هست از ایمونوگلوبولین حدود 2000 نفر درست شده و سیستم ایمنی بدن رو تنظیم میکنه تا جنین رو پس نزنه (البته اگر مشکل ایمنی داشته باشه طرف) 

و خب برای شما که انتقال 4 هستی میتونه خوب باشه 

پور اینوفولیک هم ترکیبی از اینوزیتول و فولیک اسید هست، و برای تنظیم قند خون استفاده میشه 

سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله خیر هست برات ببین گلم من تا حالا اسم این دارو رو نشنیدم، میشه اسم لات ...

شرمنده دیر شد عکسشو فرستادم برات عزیزم

نه اصلا لک ندیدم  پاک پاک  علائم هم نداشتم اصلا

سلام عزیز انشالله انتقال بعدیت به حق علی بگیره یه سوال دارم ازتون شما یک جنین انتقال داده بودین؟ بخواست خودتون یا دکترتون بوده؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان نظرتون در مورد سرم آی وی آی جی چی هست؟ برای انتقال چهارمم دکتر گفته قبلش این سرم رو واست تجوی ...

عزیزم یک بسته از پودر رو در میاری،داخل یک لیوان آب می ریزی، هم می زنی و میل می کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست