2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
از ۲۱ تخمک ۱۰ تا جنین ..۹تاشو تعیین جنسیت کردم..من دیدم اسکوییان موفقیتش بالاس اونو انتخاب کردم..از ...

بار اول انتقالات چی شد؟ حامله شدی؟؟ شما کلا مشکل دیگه ای ندارید؟ فقط تعیین جنسیت؟ 

والا واسطه های نصر گفتن ۱۶ تومن

تخمک اهدایی ۱۶ تومن؟چرا همه حا ۵ تومنه که....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای همه عمق رحم و اندازه میگیرن تو رویان برا تو نگرفتن؟؟؟بعدم لازم نیست حتما تو بیهوشی باشه که کلا ...

عزیرم اندازه گیری عمق رحم منظورتون همون اندازه گیری ًضخامت اندومتره؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم ازدوستم پرسیدم گفت دروسبلا مثل قرص ال دی میمونه ...گفت کرم واژینال استرادیول دکترداده بود بهش ...

مرسی از پیگیریت عزیزم

کرم واژینال و گفتم گفت اگه پیداکنی خوبه که متاسفانه نبود هرجاروگشتیم گفتن تحریمیم

ینی این قرص دروسبلا ضخامتمو بالانمیبره؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
پاشا جان ایندفعه به من دکتر گفت برات خراش میدم. امیدوارم بشه. شما دکترتون فریمانی هست؟

خراش رحم مثل ايجاد يه زخم روي پوست مي مونه ، وقتي زخم يا خراشي در قسمتي از بدن وجود داره سلول ها براي ترميم اون به سمتش حركت مي كنند ، جنين هم كه در واقع نقش سلول را بازي ميكنه و به سمت خراش حركت ميكنه و مجبور به لانه گزيني ميشه 

بنظرم برای بالا بردن کیفیت تخمک اوابوست خیلی موثره حتی من کامنتایی که خوندم خانمایی که ذخیرشون پایین ...

فدات بشم عزیزم....یعنی الان دوساله پری نمیشم....به نظرت این قرص رو بخورم فایده داره؟

سلام دوستان من قبلا خواننده خاموش این تاپیک بودم، امروز عضو شدم که دیگه بیام بنویسم من دو تا لو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ عزیزم اول از همه نگران نباش، مثل شما دیدم تو تاپیک و مشکلی هم نداشتن احتمالش هست پریود شده باشی ولی حتما باید بری سونو و دکتر 

اگر درد و اینا نداری اورژانسی نیست و شنبه میتونی بری دکتر گلم 

باز اگر نگرانی زنگ بزن بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه و بپرس تا خیالت راحت بشه

بله عزیزم. 6 تومن هزینه پانکچر و فریز بود. 2 تومن هم انتقال دادم که منفی شد. هزینه مطب و دارو هم جدا ...

عزیزم هزینه تخمک اهدایی چقدرشد؟

سلام زینبی جان من تو روز ده سیکلم تخمکای سمت راستم بالغ شده بود ولی چپی ها نه دیگه ازمایش استرادیو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

منم تهرانی نژاد رو نمیشناسم ولی شنیدم خوبه 

و اینکه برای پانکچر آمپول دیفرلین که زدی مهمه نه ستروتاید که حدودا 36 ساعت بعد این جوریا پانکچر میکنن

اتقافت بودن دوستانی که مثل شما بهشون گفتن دوبار پانکچر کنن و دیگه تصمیم با خودت هست گلی 

ان شاالله خدا بهترین ها رو جلو پات بذاره🤲🤲🤲😍😍😍

سلام زینبی جون من روزی ۷تااسترادیول و ۳تا فرتیل سی ام میخوردم آندومترم رشد نکرد رو ۵موند امروز انتق ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله خیر هست برات

ببین گلم من تا حالا اسم این دارو رو نشنیدم، میشه اسم لاتينش رو بنویسی تا ببینم چیه