2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684466 پست
سلام عزیزم شما کی سیکل بعدیتو انشالله شروع میکنی؟

عزیزم الان پریودم. سری بعد که پریود شدم روز دوم میرم مرکز انشالله اگه خدا بخواد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
زینب جان عزیزم، دکتر مشایخ با سونو انتقال نمیده؟

والا کلا روتین رویان انتقال بر اساس عمق رحم هست 

روز انتقالم هم دکتر حافظی بود 

نگران نباش گلم منم فکر میکردم حتما با سونو انتقال دادن خیلی خفن هست ولی خاطرت جمع تمام پروتکل های انتقال ریز به ریز رعایت میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما اندازه گرفتن چون اصلا امکان نداره بدون اندازه گیری انتقال بدن و اینکه شما دو بار مثبت شدی ...

فدات بشم گلی حونم....فقط اینکه من دفعه اول بتام۲۱ شد و بعد افت پیدا کرد و دفعه دوم ۱۱شد که بازم بعد لز سه روز افت پیداکرد....زینب جون این یعنی اینکه حانلگی اتفاق افتاده درسته؟و یه چیز دیگه اینکه شما به دوستمون گفتین بعد از سه بار سقط باید آزمایش اینمنی انعقادی بدی ولی من دوبار شده و هنوز سه بار نشده....به نظرت باید ازمایشارو بدم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم ببخشید من این زیر سوالمو پرسیدم من الان هفت هفته باردارم از ۲ روز پیش لکه بینی پیدا کردم ولی خ ...

عزیزم خوب میکنی، همین که یه جوری من بفهمم سوال دارین عالیه چون نمیرسم تاپیک رو بخونم

من جای شما بودم انوکسا رو ادامه میدادم و اگر خون ریزی میشد قطع میکردم

آنا جون هم مثل شما بود ولی به خون ریزی افتاد و تا دو ماه انوکسا نزد با اینکه مشکل انعقادی داشت

نه گلم باردار نیستم منتظر پری ام برم تو سیکل میکرو😔😔 شما ببخشید همش مزاحم میشم🤦‍♀️

عزیزمی، تو رو خدا نگو مزاحم شما رحمت های خدا هستین 

من به خاطر وجود شماها معجزات زیادی تو زندگیم دیدم 

پس گلم بهتره با دکترت مشورت کنی راجع به آسپرين و اون مکمل اگر میشه از جایگزین استفاده کن

چی چقد میشه ساقی؟

عزیزم هزینه تخمک اهدایی که گفتین ۱۶ تومن....منظورم باقی هزینه چقدر میشه؟یعنی کل پروسه ای وی اف با تخمک اهدایی چقدر هزینه داره؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
فدات بشم گلی حونم....فقط اینکه من دفعه اول بتام۲۱ شد و بعد افت پیدا کرد و دفعه دوم ۱۱شد که بازم بعد ...

آره گلم حاملگی شیمیایی بوده 

ببین گلم شما اصلا فرصت نداری که بخوای سه بار منفی بشی و حتی اگر سرم یا داروی اضافی دریافت کنی نسبت به اینکه باردار بشی و ادامه دار باشه ارزش داره

بقیه دوستان ممکنه اورتریتمنت بشن که اصلا نیاز نیست ولی در مورد شما اوضاع فرق داره، فاکتورهایی دارین چه جای ریسک نمیذاره 

سلام دوستان بعداز قطع استرادیول کی پریود میشیم؟؟

من از دو پری تا۱۴ استفاده کردم دیگه قطع کردم ... الان چهارروزه عقب انداختم .. میگن استرادیول باعث تاخیر پری میشه🤔🤔

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آره گلم حاملگی شیمیایی بوده  ببین گلم شما اصلا فرصت نداری که بخوای سه بار منفی بشی و حتی اگر س ...

متوجه شدم عزیز دلم.....خیای ممنون انشاله خاجاتت روا شه

مطمئنی از من پرسیدی😳اخه من همش میرم پیامامو چک میکنم اصلا پیامی ازت نیست عزیزم من روز آخر شکلات پخ ...

منم این چله رو گرفتم پنج شنبه هفته پیش تموم شد خدا کنه منم مثل تو حاجتمو بگیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
 سلام عزیزم منم 4 روزه انتقال دادم لطفا استراحت مطلق نباش چند روزه انتقال دادی؟ حتما میوه و سبز ...

سلام گلم من یکشنبه انتقال دادم نمیدونم سه میشه یا چهار

نه مطلق نیستم.پا میشم تو خونه راه میرم ولی کار نمی کنم.

شما علائمی نداری؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خوب میکنی، همین که یه جوری من بفهمم سوال دارین عالیه چون نمیرسم تاپیک رو بخونم من جای شما بود ...

مرسی عزیزم پس شروع میکنم به زدن بازم ازت ممنون که جواب میدی 🥰🥰

سلام گلم من یکشنبه انتقال دادم نمیدونم سه میشه یا چهار نه مطلق نیستم.پا میشم تو خونه راه میرم ولی ک ...

سلام تبریک میگم انشالله نی نی ها بچسبن به مامانشون

منم فردا پانکچر دارم تو رویان با دکتر تهرانی نژاد

میخاستم بپرسم‌من ساعت ده وقت پانکچر دارم کی مرخص میشم به نظرتون؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم خوب میکنی، همین که یه جوری من بفهمم سوال دارین عالیه چون نمیرسم تاپیک رو بخونم من جای شما بود ...

آنا جون هم همین مشکل و داشتن ؟ منم فکر میکنم با انوکسا دچار مشکل میشم الان که قطع کردم خیلی کمتر شده من مشکل انعقادی نداشتم تو آزمایشم ولی بهم گفتن استفاده کنم که شد این وضعیت . حالا از استفاده دوبارشم میترسم