2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست

من ۳۱خرداد دو قلو هام از دست دادم تو ۲۸ هفته بودن دهانه رحمم باز شد نموندن

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
عزیرم اندازه گیری عمق رحم منظورتون همون اندازه گیری ًضخامت اندومتره؟

نه گلم فرق داره اندازه رحم از ابتدای سرویکس تا فوندوس (بالاترین قسمت رحم) هست و با ضخامت اندومتر فرق داره 

البته با سونو هم گاهی انتقال میدن که دیگه اون موقع نیازی به اون اندازه گیری نیست

دقیق ترین حالت اینه که روز های اول پریود اندازه گیری بشه اما گاهی موقع پانکچر و تو بی هوشی هم اندازه میزنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله خدا دلت و شاد کنه هر چی زودتر مامان بشی

انشالله😥

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
عزیزم واسطه ۱۶ میگیره و دیگه پول عمل پانکچر و تهیه دارو و دستمزد واسطه و دونر با خودشه و تخمک تحویل ...

اهان یعنی ما به جز ۱۶ تومن فقط عزینه انتقال و فریز و داروهای خودمون رو داریم؟میشه بگی کلا حدودی چقدر میشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
چند بار انتقال دادی گلم؟  از اون جهت که زیاد مریض نمیشی ربطی نداره گلم

یک بار انتقال دادم خودم مشکلی نداشتم همسرم آزو بود بلاست بودن و دکتر گفت هم جنینات خوب بود و هم انتقالت ولی منفی شد

خدایا شکرت
نه گلم فرق داره اندازه رحم از ابتدای سرویکس تا فوندوس (بالاترین قسمت رحم) هست و با ضخامت اندومتر فرق ...

مرسی گلم از جوابت ...البته من تخمک اهدایی داشتم پانکچر نداستم.....نمیدونم برای من عمق گرفتن یانه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
یک بار انتقال دادم خودم مشکلی نداشتم همسرم آزو بود بلاست بودن و دکتر گفت هم جنینات خوب بود و هم انتق ...

عزیزم پس فعلا لازم نیست اونا رو انجام بدی، چون این آزمایش ها بعد از سه بار انتقال جنین با کیفیت اگر منفی شد اون موقع تازه معنی دار میشه، تازه باید بیشتر از سه آیتم مشکل داشته باشه تا درمان های ایمنی به درد بخوره 

مشکل انعقادی هم باعث سقط میشه نه منفی شدن 

و چون اغلب آسپرين میدن موقع انتقال دیگه خودبخود پوشش داده میشه

بار اول انتقالات چی شد؟ حامله شدی؟؟ شما کلا مشکل دیگه ای ندارید؟ فقط تعیین جنسیت؟ 

دفعه اولمه انتقال دادم...همسرم خیلی ضعیف شده

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مرسی گلم از جوابت ...البته من تخمک اهدایی داشتم پانکچر نداستم.....نمیدونم برای من عمق گرفتن یانه؟

عزیزم حتما اندازه گرفتن چون اصلا امکان نداره بدون اندازه گیری انتقال بدن و اینکه شما دو بار مثبت شدی نشون میده بدنت آماده بارداری هست 

اون إزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بدین فکر کنم اونجا مشکل باشه

عزیزدلم همش به فکرت بودم درکت میکنم منم پارسال همچبن تجربه ای داشتم تازه بزرگتر بود برای من ....ایشا ...

ایشالله که با فرشته ات بهترین روزای دنیا رو تجربه کنی مهربون...الهی که خدا به منم کمک کنه

ایشالله که با فرشته ات بهترین روزای دنیا رو تجربه کنی مهربون...الهی که خدا به منم کمک کنه

عزیزم خیلی تو فکرت بودم انشالله به حق ۵ تن هرچه زودتر دامنت سبز بشه واین روزها رو فراموش کنی جنین داری بازم؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی