2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
خراش رحم مثل ايجاد يه زخم روي پوست مي مونه ، وقتي زخم يا خراشي در قسمتي از بدن وجود داره سلول ها برا ...

ممنونم عزیزم 4 تا جنین دارم امیدوارم ایندفعه بشه. امیدوارم شما و بقیه دوستان هم زود زود نتیجه بگیرین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هزینه تخمک اهدایی چقدرشد؟

من چون همدان بودم شرایطم خیلی فرق میکرد. اینجا نه واسطه ای هست نه معرفی خیلی شرایط بدی بود برای همین با کمک دوست عزیزی یه خانوم مهربون پیدا کردم ولی هزینه ام بالا رفت چون ایشون اهداکننده نبودن فقط لطف کردن و اومدن. 

ممنون عزیزم این پروسه خراش یا پی ار پی و سرم‌رو همون ماه که برم‌برا انتقال انجام میدن؟ یا مثلا ی ماه ...

عزیزم واسه خراش بهت میگه که بری بیمارستان اروند عمل میکنه صبح میری عصر مرخصی، پی آر پی هم دو روز قبل از انتقال معمولا انجام میدن توی خوده مرکز.

کار خوبه خُــدا درست کنه  
نمیدونم عزیزم روز دوم پری گفت برم ک بازش کنه توی مطب واقعا خسته ام امروز پری شدم بلاخره اما اصلا انگ ...

ای بابا، بذار یکم روحیه ات برگرده بعد برو ادامه کارا. قوی باش عزیزم ناراحت نباش⁦💪🏼⁩😍😍

کار خوبه خُــدا درست کنه  
نه اشکالی نداره اگه پاک نباشی...سوره قدرم فقط یه بار قبل انتقال انجام دادم خراش یا پی آر پی هم حتما ...

زی زی جان‌من‌سال ۹۷ خراش دکتربرام انجام داده بود الانم‌زنگزد گفت ی ماه قبل انتقال بیا برات خراش بدم ولی پی ار پی نیازی نداری تو..گفت بخاطر این مال سال ۹۷ هست خراش انجام میدم امسال برات..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم من داشتم ..من چهار تت انتقال داشتم که دو تای ا ل مثبت و سقط شد  سومی منفی و چهارمی خداروش ...

من کامل میزنم عزیزم ...ااما دقیقا مثل شما روز اول و سوم و ششم بعد انتقال اخه خواستم بدونم بی بی مثبت بشه تاثیر اونه گفتم شاید مامان ماهک نداشته شاید

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
مرسی گلم از جوابت ...البته من تخمک اهدایی داشتم پانکچر نداستم.....نمیدونم برای من عمق گرفتن یانه؟

بله میگیرن عمق برای انتقال اهمیت داره نه پانکچر

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دوتاش کمک میکنه به موفقیت آی وی اف.

PRP may be used to improve the endometrial receptivity of the uterine lining prior to an embryo transfer. This is typically done 48 hours prior to the anticipated embryo transfer. During the procedure, approximately 3-5 mls are infused in the uterus using an IUI 1, 2020

حس پری دارم هی میاد و قطع میشه. ممکنه ۱۰روز زودتر از موعد پری بشم؟ 

نه عزیزم پریود نمیشی منم حسش رو دارم و طبیعیه ...پروژسترون استفاده میکنی اگه دور از جون منفی باشی با قطع داروها میشی