2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست
سلام جانم، شما خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ حسابی فک کنم شیطون شده که کمتر میای تایپیک، آره تیکر دیگه آخراش ه ...

قربونت عزیزم.ماهم.خوبیم.خداروشکر بله پسرم.ماشاءالله خیلی شیطونه همش دنبالشم دیگه ب هیچی نمیرسم😁

انشاءالله قسمت تمام.منتظرا

وای اره اخرا انگار زمان ثابت میشه بس دیرمیگذره

بسلامتی زایمان کنی انشاءالله.پسرت تقریبا یکسال از پسرمن کوچکتره😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم خوبی چه خبرا چیکارا میکنید؟ وای میام اینجا یکم حس غریبی میکنم اشنا ها کم شدن😁😁

سلام عزیزم قربونت

خودت.خوبی دخترگلت چطوره بزرگ.شده😍

اره من هرازگاهی میام همه بچه ها جدیدن

قدیمیا خداروشکر درگیر بچه هان

الهامی خبرنداری اصله پیامی ازش نمیبینم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر عالی!! یعنی اصلا هایپر نمیشه هیچکس!! پس چرا همه جا همین روشها رو استفاده نمیکنن که واقعا از د ...

من که ندیدم.اگه هم باشه خیلییی کمه.برا منم احتمال هایپری بود ولی کنترل کردن وفقط نفخ شکمی چندروز داشتم

سلام نیوا جون خودت خوبی ؟  خداروشکر ایشالا همه منتظرا به آرزوشون برسن 👩‍❤️‍💋‍👩

سلام.لیاناجون خوبی

خداروشکر تیکرت داره ب اخراش میرسه😍

عزیزم نصر هچینگ هم میکنه کلا خراش میده؟؟؟ دیدی تاحالا یه جنین انتقال بده؟؟؟

دکترمن علیرضایی هست دقیق نمیدونم.ولی اونجا کلا هرکاری بخایی برات میکنن.اتفاقا نصر جنین زیاد انتقال نمیده یکی نهایت دوتا.دکترای دیگه بگی ۳تا انتقال میدن ولی نصرقبول نمیکنه

خانمی من امروز صبح پریود شدم فرداعصربرم دکتر روز دومم حساب میشه؟؟؟

فردا صبح هم بری روز دوم حساب میشه عصر هم بری همیتطوری 

عزیزم رفتی مرکز حتما نظرشونو در مورد هیسترو و خراش بپرس اگه موافق بودن انجام بده

همچنین در مورد ازمایش ایمنی انعقادی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دکترمن علیرضایی هست دقیق نمیدونم.ولی اونجا کلا هرکاری بخایی برات میکنن.اتفاقا نصر جنین زیاد انتقال ن ...

اا عزیز واقعا بعد شما میدونی نظرشون چرا روی یکی انتقال دادن هست ؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم من انجام دادم ...سوالتو بگو

یه هفته قبل پریودی رفتین زمانشو میخام بدونم کی باید باشه؟؟ شما بعد هیسترو جنین انتقال دادین؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
ببخشید یعنی شما لخته خون رو بردین آزمایش روش انجام دادن؟؟

بله البته يه چيز يكم سفت و خاكستري بود كه كمي هم بهش خون بود.كاملا متوجه دفع كردنش ميشيد چون قبلش درد داريد و يهو يه چيزي دفع ميشه

چهارتا فاكتورايمني CD4,8,5,56 روش چك شده و همين طور پاسخ رحم به پروژسترون و آندرومتروم

[QUOTE=158361441]ممنون عزیزم...واقعا محتاج دعا هستم🙏🏻😞😞[/QUOTE😘😘😘 عزیزم بیا تاپیک اونوری بگو میخوام برم سونو.....بچه ها برات صلوات بفرستن .....ایشالله که با دعای دسته حمعی با خبر خوش میای.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
گلی منم ازشماسوال داشتم براتون هم درخواست دوستی فرستادم هنوزقبول نکردین 

چشم عزیزم الان میرم قبول میکنم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
واقعیتش نمیدونم ولی خونشون تبریز هست احتمالا همونجا رفته . شما هم توکلتون به خدا باشه ان شاءالله که ...

خیلی ممنون گلم....😚😚😚

فردا صبح هم بری روز دوم حساب میشه عصر هم بری همیتطوری  عزیزم رفتی مرکز حتما نظرشونو در مورد ...

دکترم گفت تاسه تا انتقال ایمنی نمیخاد

قرارم هس اینبار پی ارپی برام انجام بده

خراش رو سری قبل پرسیدم گفت بایدیه ماه قبل انتقال توپری انجام بدی اگه خواستی

این سری رو اگه انشاالله همه چیز خوب پیش بره پی ارپی میکنم وانتقال میدم دیگه توکل به خدا