2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
از دیشب تا ۲ساعت پیش لکه بینی داشته ولی دیگه روون شده میگه سوال کرد ببینه باید از کی داروهاشو شروع ک ...

اگه داروهاش برا ظهر وعصره فردا شروع کنه و روز اول حساب شه. چون تازه روون شده خونش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دیشب تا ۲ساعت پیش لکه بینی داشته ولی دیگه روون شده میگه سوال کرد ببینه باید از کی داروهاشو شروع ک ...

البته عزیزم زیاد حساسیت نشون نده اونقدراهم مهم نیست نهایت یه روز دیرتر پانکچرمیشه

بچه ها من ذهنم آرومم نمیذاره. نمیدونم شاید برای خیلیاتون پروسه آی وی اف خیلی سخت نبوده باشه ولی برای ...

عزیییییزدلم این چه حرفیه اینقد منفی نباش عشقم بانینیای تودلت حرف بزن که بچسبن به دلت از خدا میخواااام دل همه شاد بشه وازمایش شماهم مثبت باشه دفعه های بعد بیای از ویارت بگی 😍😍میدونم سختی زیاد کشیدید ولی خیلی ازدوستان اینجا چندین بتارانتقال دادن ونا امید نشدن ...بعد مامان شدن 😍😍شماهم مامانی ازالان 😉

مبارک باشه عزیزم . شما چه علائمی داری؟ چندبار سونو شدی؟ بازم قبل nt میری سونو؟

ممنونم 😘من ویار شدید دارم حالت تهوع دارم صبح وشب خیییلی زیاده معده دردهم دارم نسبتا خوب غذامیخورم اصلا بالانیاوردم ولی آب اصلا نمیتونم بخورم ...یه بار ۶هفته رفتم ساک وکیسه زرده بود ۸هفته رفتم قلبش تشکیل شده بود سن جنین ۵روز کوچیکتر از سن پریودیمه ...یکی دوروزه دیگه هم دوس دارم برم سونو تا ازسلامت نینی خیالم راحت باشه ...برای سوم ابان هم میرم nt ایشالا 

سلام عزیزم خوبی ؟ شما هم انتقالی هستی؟ چند هفته ای؟ چه علائمی داری؟

سلام عزیزم خوبی؟من یادمه قبلا یه انتقال منفی داشتی خیلی ناراحت بودی،خیلی برات ناراحت شدم،گلم هنوز جنین داری انتقال بدی ؟ الان در چه مرحله ای هستی عزیزم؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنونم 😘من ویار شدید دارم حالت تهوع دارم صبح وشب خیییلی زیاده معده دردهم دارم نسبتا خوب غذامیخورم ا ...

ان شالله بسلامتی عزیزم .

بنظرت لازمه هفته ۹ یا ۱۰ دوباره سونو؟

سلام عزیزم خوبی؟من یادمه قبلا یه انتقال منفی داشتی خیلی ناراحت بودی،خیلی برات ناراحت شدم،گلم هنوز جن ...

سلام عزیزدلم آره بیش از ۹ ماه گذشته از اون روزای بد و پر از تلخی بچه هایی که با من بودن خداروشکر همه الان باردارن .

آره یه نی دارم .

بچه ها من ذهنم آرومم نمیذاره. نمیدونم شاید برای خیلیاتون پروسه آی وی اف خیلی سخت نبوده باشه ولی برای ...

عزیزم درکت میکنم من قبول کردن ای وی اف خیلی سخت بود برام وقتی دکتر گفت تنها راهش اینه خیلی گریه کردم ۱سالم صبر کردم بعد اقدام کردم برا ای وی اف هرموقع رفتم مرکز گریع کردم روزی که رفتم داروخانه داروهامو بگیرم بلند زدم زیر گریه اصلا باورم نمیشد کارم به اینجاها کشیده شده همش میگفتم مگه من چند سالمه اینقد هم فکرای منفی تو سرم بود روزی که رفتم واسه انتقال هم همین حالو داشتم اما با همه ی نامیدی هام خداخواستو منم امیدوار شدم خدا خیلی بزرگه سختی های مارو میبینه و ناامیدمون نمیکنه از ته دلم دعا میکنم که ۲هفته دیگه بیای خبر خوش بدی 🙏🏼

خانوما تورو خدا کمکم کنید کسی بوده قبل انتقال هیستروسکوپی و خراش انجام داده باشه؟؟

عزیزم من انجام دادم ...سوالتو بگو

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان عزیز برام دعا کنید...برای ارامشم و برای سلامتی جنین هام🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خیلی استرس افتاد به ...

ستاره حونم برات صلوات فرستادن....ایشالله که با لب هندون میای خبر خوبو میاری گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم ماه دیگه میری برا انتقال ؟ دکتر چیا گفت بهت ؟  بهش بگم برا خراش یا پی ار پی برام انجام م ...

آره عزیزم حتما بهش اصرار کن واسه خراش و پی آر پی. من آره احتمالا ماه آینده برم برای انتقال، هیچی فقط گفت فقط چند درصد دست ما هست بقیه دست خداست با ما نیست، گفت انتقال بعدیت قبلش واست سرم آی وی آی جی میزنم، ظاهرا سرم گرونیه و فقط هم هلال احمر میده و اونم با نسخه پزشک. این دفعه هم میرم ان شاالله که مثبت بشه ولی اگر نشد میرم یزد...⁦☹️⁩

کار خوبه خُــدا درست کنه  
ان شالله بسلامتی عزیزم . بنظرت لازمه هفته ۹ یا ۱۰ دوباره سونو؟

مرسی عزیزم ...نه دکترمم گفت اصلا نیازنیس ...راستش نمیخواستم توتاپیک بگم ولی  دیدم چندنفری روزی که برای غربالگری رفتن دیدن رشد جنین توهفته ی ۹یاده متوقف شده ‌...قرارنیس برای همه اتفاق بیوفته ولی خب برای اینکه خیالم راحت بشه میخوام برم