2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۷ مهر نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگن یه بسته ۷ تایی جنین هم دارم که شاید یه دونه تو اونم باشه 🤪خ ...

منم والا میترسم. چون دیگه نه تحمل انتقال بعدی رو دارم و نه به هیچ عنوان تحمل پانکچر

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
فداتشممممم عزیزم.قربون محبتت.دعاکن تااخرش همه چی خوب پیش بره.توکل ب خدا.ایشالا همه حاجت رواشن

مبارک باشه، برات خوشال شدم گفتی انتقال چهارمته

الهی بارداری راحتی داشته باشی

کدوم مرکز بودی؟ چرا میکرو کردی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فدات بشم عزیزم....ممنون... پس فعلا اینترنت یه وقت میگیرم ....شرایط سنی که نداره...درسته؟چون رویان من ...

خاهش میکنم عزیزم.انشاله به زودی نتیجه میگیرین.نمیدونم دقیق.میخایین زنگ بزنین بپرسین.ولی شنیدم دکترنصر بالا۳۵سال میگه تخمک اهدایی.حالا شماکه خودتون اهدایی میخایین فک نکنم مشکلی باشه

منم برم به نظرت 🤔نزدیک ده هفتم ...

اگه استرس داری برو به نظرم خیلی آرومتر میشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به سلامتی انشالله ببخشید تقویتی خودت و همسرت خوردید

ممنونم عزیزم.تو مام تقویتی نمیدن به خانم.ولی من خودم کیوتن گرفتم امپول ب کمپلکس و ویتامین ای و قرص مولتی ویتامین و پیاده روی.شوهرم چون dfi۳۰بود دکتر آندروفرتی و موتیلتی بووست و امپول هاش ام جی و اسیدفولیک۵ و ویتامین ای داد که خداروشکر اومدپایین.البته من تو یه تحقیق خوندم ژل رویال اصل برا dfi خوبه پیدا کردم و ۵_۶ماه قبل تخمک کشی همراه داروهاش مصرف کرد شوهرم .و واقعا راضی بودیم ازش.من تو اون تحقیق که عکسشم گذاشته بودن دیدم که ژل رویال اصل بافت بیضه رو هم ترمیم کرده اینقدر موثره.

دقيقا عزيزم دكتر از سونو مي تونه خيلي چيزا رو تشخيص بده.الان اين آزمايشي هم كه من دادم بخشيش مربوط ب ...

ببخشید یعنی شما لخته خون رو بردین آزمایش روش انجام دادن؟؟

کار خوبه خُــدا درست کنه