2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045087 بازدید | 684425 پست
سلام عزیزم ..من انتقالم منفی شد طبیعی باردارشدم ۹هفته و۴روزم 

وااای چه باحال و عالی

مشکل از خودتون بود یا شوهرتون

چقدر حس خوبی داره طبیعی بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ی سوال دختر داییم میخواد داروهای پانکچرشو مصرف کنه امشب پریود شده حالا اولین روز پریودش میشه ...

عزیزم هرموقع خونریزی داشت وخون روان اومد روز اول محسوب میشه اگه لک بینی داره روز اول محسوب نمیشه من ازدکترم پرسیدم

عزیزم هرموقع خونریزی داشت وخون روان اومد روز اول محسوب میشه اگه لک بینی داره روز اول محسوب نمیشه من ...

از دیشب تا ۲ساعت پیش لکه بینی داشته ولی دیگه روون شده میگه سوال کرد ببینه باید از کی داروهاشو شروع کنه

والا خراش و پی ارپی که صد در صد انجام میدم هیسترو رو از دکترم میپرسم ببینم نظرش چیه 

اینبار هم که منفی شدی خراش دادین و پی ار پی کردین؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها من ذهنم آرومم نمیذاره. نمیدونم شاید برای خیلیاتون پروسه آی وی اف خیلی سخت نبوده باشه ولی برای من لحظه به لحظه اش عذاب بود. از دکتر رفتنش، آمپولاش، پانکچر، انتقال و بعدش.

همش به ذهنم میاد اگر مثبت نشم چی؟! واقعا نه تحمل سیکل مجدد رو دارم و نه تحمل بدون بچه بودن. فشار هر دو خانواده هم شدییییید رومون زیاد شده. 

چی کار کنم ذهنم آروم بشه. اینکه ۲۴ساعته اینجام و دارم پیام میدم دلیلش ذهن ناآروممه وگرنه شاید باید مثل نهال بعد انتقال ناپدید میشدم و بیخیال لک بینی و درد و....

😔😔😔

دفعه قبل که iui ام منفی شد یک روز تمام گریه کردم. بیچاره شوهرم مونده بود چیکار کنه. الان مدام میگه بهار من فقط ناراحت اینم که اگر منفی بشه چجوری جمعت کنم....

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
وااای چه باحال و عالی مشکل از خودتون بود یا شوهرتون چقدر حس خوبی داره طبیعی بشه

مرسی عزیزم 😍 مشکل خاصی نداشتیم تعیین جنسیت بودم ...اره خیلی سورپرایز شدم دقیقا تیرماه منفی شدم پریود بعدی اقدام کردم باردارشدم ...الهی قسمت همه بشه 😍