2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
سلام به خانم های گل من کاربریه bikhial هستم که کاربریم رو پروندن 😂با سختیه فراوان یه کاربری دی ...

سلام عزیزم ...عه خب چیکارمیکنی انتقال میدی ‌..ایشالا باهمون یدونه‌پسردارمیشی 😍

توروخدا کی با یه دونه جنین حامله شد بگه من امیدوار شم😑

عزیزم کاربر bitabam ماه قبل یک پونه جنین انتقال داد و مثبت شد... شمام که جنینت بلاست گریدa هست حتما امید داشته باش همه چی دست خداست توکل داشته باش حتما مثبت میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ...عه خب چیکارمیکنی انتقال میدی ‌..ایشالا باهمون یدونه‌پسردارمیشی 😍

۲۷ مهر نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگن یه بسته ۷ تایی جنین هم دارم که شاید یه دونه تو اونم باشه 🤪خیلی شوک شدم گفتن یکی البته شوهرم واریکوسل داشت که y رو کم میکنه 

کاش کسایی که بار اول حامله شدن با یه جنین این جا بودن من میترسم 😔

خاهش میکنم عزیزم.فک کنم تلفنی هم میدن.کلا وقت گرفتن هم اسونه اذیت نمیکنن.فقط یه کوچلو واسه دکترنصر ط ...

فدات بشم عزیزم....ممنون... پس فعلا اینترنت یه وقت میگیرم ....شرایط سنی که نداره...درسته؟چون رویان منو قبول نکرد گفت بالتر از ۴۳ قبول نمیکنیم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
۲۷ مهر نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگن یه بسته ۷ تایی جنین هم دارم که شاید یه دونه تو اونم باشه 🤪خ ...

نترس عزیزم اگه خدا بخواد باهمون یدونه هم مثبت میشی ...شاید تواون ۷تاییه دوسه تا پسرا اونجا جمع شده باشن 😉بخوان سورپرایزت کنن 

عزیزم کاربر bitabam ماه قبل یک پونه جنین انتقال داد و مثبت شد... شمام که جنینت بلاست گریدa هست حتما ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم انشالله 

مبارکت باشه نی نی ها عزیزم به سلامتی بیان بغلت 😍😍

اون خانم هم بلاست گرید a بودن ؟؟

عزیزم بتاربطی به چندقلویی نداره منم دقیقا روز موعدم ۸۳۴ بود دوروز بعدش ۳۸۴۰ ایناشده بود ویدونه بود&n ...

إ خب پس خیالم راحت شد گفتم نکنه مشکلی باشه انقدر زیاد شد عددش یهو

نترس عزیزم اگه خدا بخواد باهمون یدونه هم مثبت میشی ...شاید تواون ۷تاییه دوسه تا پسرا اونجا جمع شده ب ...

دیگه هرچی قسمته من دارم تلاشم رو میکنم خدا بخواد میده نخوادم ده بار پانکچر کنم الکیه 

بچه ها اینجا کی با تخمک اهدایی حامله شده  من سوال دارم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام بچه ها اینقد ناراحتم دارم میمیرم امروز انتقالم بود اما کنسل این همه دارو این همه بدبختی هیچی ب ...

ای وای عزیزم توی فکرت بودم. گفتم بیام بپرسم تست دادی یا نه، که دیدم گفتی انتقال کنسل شده!! چرا آخه؟ دکتر دلیلش رو نگفت؟ نمیشد با بیهوشی انجام بدن واست؟

منم موقع پی ار پی اینجور شدم ولی نمیدونم دکتر وکار کرد احساس کردم یه تقه ای صدا داد و باز شد!!

کار خوبه خُــدا درست کنه  
ای وای عزیزم توی فکرت بودم. گفتم بیام بپرسم تست دادی یا نه، که دیدم گفتی انتقال کنسل شده!! چرا آخه؟ ...

عزیزم ماه دیگه میری برا انتقال ؟ دکتر چیا گفت بهت ؟ 

بهش بگم برا خراش یا پی ار پی برام انجام میده ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..