2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی زینب جونم ....ایشالله خدا حاجت روات کنه....من شوهرم ۵۷ سالشه و اسپرمش تحرکش کلاس aصفره و کلاسb ...

آهان پس حتما همسرتون حساااااابی باید رعایت کنن

والا اگر دکتر ننوشت حتما خودتون انجام بدین، یا پیش دکتر زرنانی برید بیمارستان گاندی حتما مینویسه، عزیزم اگر زودتر با هم آشنا شده بودیم حتی میگفتم قبل از انتقال اول انجام بدین جون حتی یه ذره هم نباید فرصت از دست بره، الانم اینا رو میگم تا اون آزمایش ها انجام نشده انتقال ندین

ان شاالله به زودی جشن مادر شدنتون رو بگیریم 😍😍😍

عزیزم توی مام به من گفتن هفته بعد از ازمایش مثبت برای سونو ساک برم. چون هم داروهام کم شد و هم چک می ...

من ۳ مهر جواب ازمایشم مثبت شد فردا میرم سونوی قلب به نظرت خوبه؟ اخه هفته ی بعد به همسرم مرخصی نمیدن

بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

فری جان خیلی مبارکت باشه عزیزم الهی به سلامتی و خوشی بغل کنی نی نی هات و

بعد هشت ساااال،،، وااای خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍امروز برات آیة الکرسی خوندم و صلوات فرستادم....خداروشکر

بله نازنین جون، خداروشکر خوب بود فقط تنبل به زور تکون میخورد دکتره هی میزد روی شکمم😍😅

خداروشکر عزیزم توسونو چندهفته زده برات ...خیالت راحت شد 😍😍تنبل خانه دیگه دفعه ی بعدی شکلات اینابخور بذار تکون بخوره ...خداحفظش کنه عزیزم 

فری جان خیلی مبارکت باشه عزیزم الهی به سلامتی و خوشی بغل کنی نی نی هات و بعد هشت ساااال،،، وااای خی ...

فداتشممممم عزیزم.قربون محبتت.دعاکن تااخرش همه چی خوب پیش بره.توکل ب خدا.ایشالا همه حاجت رواشن

بچه هاا من از چندروز قبل انتقالم سمت راست تخمدان مثل نبض میزد ولی کم امروز بیشتر بود ولی هم‌حس سنگینی دارم.میدونین مال جیه؟؟؟ ازمایشمم‌منفی شد دیگ منتظر خانم پری کی تشریفشونوبیاره

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
من ۳ مهر جواب ازمایشم مثبت شد فردا میرم سونوی قلب به نظرت خوبه؟ اخه هفته ی بعد به همسرم مرخصی نمیدن

ما چون با هم بودیم پس تقریبا زمان بارداریمون یکیه. من دیروز رفتم سونو گفت ۶ هفته و ۴ روز و قلب هم دیده شد. شما هم به احتمال خیلی زیاد فردا قلب نی نی گولوهاتو می بینی به امید خدا. 

انشاالله که مامان شدی عزیزم الهی بی بی فاطمه زهرا خودش ارزوتو برآورده کنه عزیزجان🙏😍

زی زی جان ی پست درمورد ختم بسم اللع پرسیدم یعنی پست نشده عزیزم؟؟

سوالم این بود اخرین روز چله خیرات واسه کسی خاصی یعنی یکی از ائمه یا همون‌ختم روزچهله میشه چندهزار بسم الله..؟؟ واسه اون سورع قدر بعدنمازهات طول نمیکشید؟؟؟تا اخرین انتقالت خوندی یعنی همون چندروز؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.