2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

مبارکه گلم انشالله به سلامتی بغل بگیری کجا انجام دادی چندمین انتقالت بود چند تا تخمکو جنین داشتی؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکه گلم انشالله به سلامتی بغل بگیری کجا انجام دادی چندمین انتقالت بود چند تا تخمکو جنین داشتی؟

من بیمارستان بعثت بودم.سیزده تاتخمک ده تا جنین البته بارچهارمه انتقالم بود.دوتا جنین بلاست

بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

چه خبر خوبی، تبریک میگم عزیزم، انشاءالله به سلامتی بگذرونی بارداری رو  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام بچه ها من دوروز بعد از آزمایش منفی داروهاموقطع کردم دکترم گفت پریود شدی بیا برات سنو کنم که انتقال بعدی رو شروع کنیم خیلی میترسم من دوتا جنین بیشتر ندارم سه بار پانچر شدم دیگه توانشو ندارم برم پانچر بشم زنگ زدم جنین شناس گفتش جنینات بلاستن به نظرتون این بار چه کار کنم که توکل به خدا مثبت بشم به نظرتون بگم برام هیچینگ میکنن ؟؟بگم برام هم پی ارپی هم خراش انجام بدن دیگه چکار باید بکنم خیلی میترسم تو رو خدا هر کی روشی میدونه بگه

فدان بشم ااهی.ممنونم از راهنماییت.. لیست آرمایشایی که باید بدم رو میگی؟

والا اسم اون سونو رو من فقط میدونم داپلر هست و اطلاعات بیشتری ندارم، دکتر نصر چی رفتین؟ مرکز مام

بله عزیزم بفرمایید 

عزیزم این کلا لیست آزمایش های تکمیلی هست آنا جون زحمتش رو کشیده،

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:

Protein c

Protein s

Anti thrombin III

APCR

Homocystein

Beta 2 Glycoprotein (IgG)

Beta 2 Glycoprotein (IgM)

Igm

IgA

CD4

CD8

CD4/CD8

CD16

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم برای همسر:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

فدان بشم ااهی.ممنونم از راهنماییت.. لیست آرمایشایی که باید بدم رو میگی؟

همسرتون البته اگر سالم هستن نیازی نیست dfi انجام بدن فقط رعایت مسائلی مثل تحرک، خنک نگه داشتن بیضه ها، لباس زیر تنگ نپوشن و تغذیه سالم داشته باشن کافیه

مرسی عشقم .فقط ب نظرتون بتام خیلی بالانیس.خارج ازرحمی نباشه ی وقت

نه عزیزم بالا نیس به نظرم، شاید دو قلو باشه گلم، مثبت فکر کن خانم گل  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خدا از دهنت بشنوه تورو خدا واسم دعا کن اگه هم باردار نباشم لاقل بعد انتقالم مامان بشم دارم دیگه جنین ...

چشم اگه قابل باشم حتما دعا میکنم.اگه داروهای انتقال بخورین بله جلوی تخمک گذاری گرفته میشه و سیکل توسط دکتر تحت  کنترله

سلام بچه ها من دوروز بعد از آزمایش منفی داروهاموقطع کردم دکترم گفت پریود شدی بیا برات سنو کنم که انت ...

عزیزم چرا انقدر ناامیدی یه یاعلی بگو وبا امید بیشتر برو جلو خدا بزرگه امیدوارم این بار به مرادت برسی 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

به به مبارکه مبارکههه دیدی گفتم اصلا ۱درصدم شک نداشتم ایشالا بسلامت این دوران و بگذرونی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود