2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

سلام

من ماه دیگه سونو دارم واسه شروع آی وی اف و گرفتن آمپول . یه سوال مرکز ابن سینا خانم دکتر انصاری پور کارش چطوره ؟ اینجا جواب گرفتن ؟

مشکل ما تحرک 1 درصد همسرم و تنبلی تخمدان خودم هست

و این که الان هزینه آی وی اف چقدر هست که ماه دیگه رفتیم تهران اون مبلغ رو ببریم ؟ کارای تشکیل پرونده و عکس رنگی و آزمایشاتم رو تو مرکز دوماه پیش کامل انجام دادم حدود 3 تومن شده فعلا

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم عزیزم😞 ان شاء الله انتقال بعدی انتقال موفقیت امیزی هست برات🤲

ان شاالله..خیلی دعام کن..اینبار ب دکتر میگم دوتا از جنین هامو لیزرهیچنگ کنه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام عزیز موفق باشی انشالله والا به هرکی یجور دارو میده بمن که خیلی کم داد و من دلیل کم شدن تخمکام ر ...

انشالله با همین یدونه بگیره براتون. منم نسبت به داروهای تحریک تخمدان خوب جواب نمی دم اتفاقا بهش هم گفتم امیدوارم داروهایی که میده تاثیرگذار باشه. ولی عزیزم بخواد بشه با همین یدونه هم میشه. توکل به خدا کن

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چشم عزیزم، راستی لواشکو آلوچه چی؟ آخه اینارو زیاد میخورم خودم خونگی داشتم همون اولا تموم شد دیگه کار ...

بخور شادن جون من از اول بارداریم لواشک خوردم تا الان نوش جونت چه اشکالی داره البته لواشک خونگی میخورم  

چیپس و ماست موسیر و پفکم میخوردم 🤪

هر چی که دلت میخواد بخور 😋 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام ب همه.الان رفتم ازمایش دادم ساعت یک اماده میشه هرکی این پست منو خوند برام یه صلوات بفرسته ودعا ...

عزیییز دلم ان شاالله که مثبت باشی

ان شاالله که مامان یکی دوتا فرشته قشنگ بشی😘

از ته ته قلبم برات دعا کردم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من کمرم زیاد درد میکرد.که مثبت شدم.کمردرد نشونه ی خوبیه

آخه من زودمه واسه علائم لانه گزینی. تازه روز دومم. امروز هی رحمم تیر میکشه هی حالت پریودی کمرم درد میگیره برای همین نگران جنینامم. البته نگرانی از نوع استرس نه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خواهر شوهر خالم سنش بالای ۵۱ سال هست دو ماه دیگه زایمان میکنه خودش که گفته تخمک های خودم هست و بار د ...

وای راست میگین؟عزیزم چقدر بهم امیددادی....ایشالله خدا حاجت روات کنه.....میدونی کدوم دکتر رفته ؟من فکر کنم دکتر خوب خیلی تاثیرداره

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ساقی جان به نظرم اگه شرایطت هست یک سر برو مرکز امید تهران نوبت بگیر و ویزیت شو البته اگه زود نوبت می ...

سلام ستاره جونم..فدات شم عزیزم..اره دارم میگردم دنبال یه مرکز خوب که هم دکتراش خوب باشن هم خیلی گرون نباشه....راستش شوهرموضعیت اسپرمش هم خوب نیست یعنی کلاس a نداره کلاس bهم ۱۰ درصده..نمیدونم باید ازجنین اهدایی استفاده کنم یانه؟...شوشو هم که از کرونا خیلی میترسه....حالا باید اونم راضی کنم.....انشالله 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی