2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
مبارکه عزیزم ان شاءالله که صحیح و سالم نی نی های گلتو بغل می گیری حال خوب الانت هم قسمت همه منتظرای ...

ممنون عزیزم انشاالله شما و بقیه خانمای تاپیک هم همه به نوبت با خبر خوش مثبت شدنتون میاین و خوشحالمون میکنید من همیشه بیادتون هستم و از خدا میخوام این حال خوب برای همتون باشه عزیزم🙏

من ۲۸ سالمه و بهمن ماه پانکچر شدم که بخاطر کرونا نشد برم تو سیکل انتقال تا مرداد که قسمت شد بعد از شش ماه سیکل لانگ و برام شروع کردن

من انتقال سومم بود درکل و اولین انتقالم تو رویان بود

انشاالله هرچه زودتر خدا فرزند سالم و صالح بذاره تو بغلت عزیزجان💖💖💖

سلام زیزی جون خوبی عزیزم؟اونروز که در مورده خونریزی و درد کمر همسرت نوشتی برات نوشتم از سه ساله امام ...

عزییییزم اره یادمه پناه جون واقعا راست میگی...ممنون به خاطر اینکه دعام کردی خیلی مهربونی😍😍

انشالله به حق حضرت علی اصغر و حضرت رقیه خود امام حسین حاجتتو بده عزیزم حتما برات دعا میکنم اگه قابل باشم البته... الهی این حال خوب هرچه زودتر نصیبت بشه دوستم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم انشاالله دفعه دیگه مثبت میشی  اتفاقا منم به این فکر کردم که این ماه چقدر منفی زیاد ب ...

اره واقعاا..ممنونم عزیزممم..ان شاالله

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنون دوسی به امید خدا خب بگو ببینم چندتا نی نی داری؟ زایمانت کی هست؟؟❤️😋😍  وای ارهههه بسلا ...

یه دونست نی نیم😍😍😍 اگه خدا بخواد فروردین سال آینده به دنیا میاد

امروزم سونو ان تی دارم عزیزم دعا کن سالم باشه جوجم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
با خیال راحت برو که خوشحال برمیگردی من و شما و ستاره جون و بیتابم همه با هم بودیم همه ۱۷ شهریور بودی ...

ترلا جون خداروشکر..

پس خیالت راحت شد...

ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی و زایمان اسونی😍😍🤲🤲

چیپس اشکال داره؟ من تا حالا چهار پنج بار خوردم😕

شادن جون کلا چیپس و پفک و متعلقات رو کم بخور تو بارداری به خاطر نگهدارنده هایی که داره باعث بیش فعال شدن و ضعیف شدن بچه میشه..بخور ولی کم بخور سعی کن هوست میکشه به چیپس و پفک سریع یک چیز معادلش رو پیدا کنی بخوری...

مرسی از جوابت عزیزم....اینایی که گفتی رو ذخیره میکنم....اصلا هیچ کدوم از ازمایشها رو ندادم..فقط سونو ...

ساقی جان به نظرم اگه شرایطت هست یک سر برو مرکز امید تهران نوبت بگیر و ویزیت شو البته اگه زود نوبت میدن ولی اگه دیر نوبت میدن زودتر برو تو یک مرکز و وارد سیکل شو خیلی زمان رو از دست نده، یک روز هم یک روزه برای ما خانمهایی که سنمون بالای ۳۵ ساله... 

یه دونست نی نیم😍😍😍 اگه خدا بخواد فروردین سال آینده به دنیا میاد امروزم سونو ان تی دارم عزیزم دعا ...

ای جان چه عالی❤️

به امید خدا همه چی رو به راهه نی نی سالم سالم😍😋