2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
خدایا شکرت چه عالیه میبینم دوستان باردارن.......مبارکت باشه

عزیزدلمممم 

ان شاءالله روزی تک تک خانم های منتظر

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم..ان شااللع..تازه گریه کردم..من خودمو جلو شوهرم خوب نشون میدم ولی تو دلم غوغاست..   قربون ...

انشاالله که مامان شدی عزیزم الهی بی بی فاطمه زهرا خودش ارزوتو برآورده کنه عزیزجان🙏😍

منم پرونده تشکیل ندادم هنوز آخه راستش اون بهداشتی که باید برم آشنا داریم میترسم بفهمه میکرو کردم برا ...

من آشنا ندارم ولی میترسم یه بار برای واکسن اگه کسی همراهم باشه و یکدفعه جلوی اون بگن،،،  تا جایی که من میدونم تو داروخانه فعلا توزیع نمیشه فعلا فقط بین کادر درمانی پزشکی براشون توزیع شده و زنان باردار صاحب پرونده در خانه های بهداشت، وگرنه منم نامه دارم اگه داروخانه داشتن میرفتم میخریم منت نمیکشیدم

سلام عزیزم مممنون خودت خوبی  نه من اکو قلب نرفتم ولی ای وی افی ها رو میفرستن مثلا زینب جون هم ...

قوربونت نه خودم‌گفتم‌برمو گفت اگه می خوای بری برو پس وقت بگیرم سونومو برم اونم بعد بگیرم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم مممنون خودت خوبی  نه من اکو قلب نرفتم ولی ای وی افی ها رو میفرستن مثلا زینب جون هم ...

وای خدا جون شکرت.....مبارکت باشه خانم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چقدر درسته حرفتون هرکار خیر و نذری با نیت ۱۴ معصوم حتما جواب میده انشالله که وقتت برای ادای ن ...

عزیزم انشاالله اینبار حاجتتو پیگیری از ائمه با امید به خدا

خدا شاهده من همش اول برا شما بچه های تاپیک دعا میکنم که دلتون شادشه بعد از خدا میخواستم دل منم کنار دل شما شاد کنه و آرزوم و برآورده کنه ولی بازم چشم اگه قابل باشم برات دعا میکنم عزیزم🤗💖

عزیزم هیچ لزومی نداره توی بارداری تو مراکز بهداشت تشکیل پرونده بدی. راستش من انقدر تشخیص اشتباه ازشو ...

الان من نامه دکتر هم داشتم ولی بهم گفتن فقط به تعداد پرونده هاشون بهشون واکسن دادن به هیچ عنوان قبول نکردن حالا دیگه نمیدونم شاید مرکز بهداشت محله شما فرق کنه،،،  والا منم دقیق گفتم که تو این وضع کرونا آدم بسختی و نگرانی همون غربالگری ها و آزمایشات واجب انجام میده چه برسه بخواد تو این مراکز پر خطر هم رفت آمد کنه، دیگه فعلا یه چیزی قحطی اومده و بازار سیاه میشه جواب مردم اینطوری میدن،،  من اگه خونه بودم اصلا واکسن نمیزدم همینجوریم هرازگاهی بیخالش میشم وقتی میبینم استرس گیر آوردنش بیشتر از فایدشه ولی این دکتر گیر داده همسرمم اصرار داره و منو تحت فشار گذاشتن،،،  راستی واقعا مراکز بهداشت برای باردارا چه خدماتی بجز وزن و فشار گرفتن داره؟؟؟؟  مثلا nst جنین انجام میدن؟؟؟

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من۵شنبه پانکچرشدم امروز اومدم سونو انجام دادم قراربود برام انتقال بدن سونو کرد گفت داخل اندومترم مایع هست و ضخیمه به نظرتون باید چیکار کنم خوب شه گفت پریود شدم برم اگه خوب نشده بود باید هیدروسکوپی و خراش رحم بدن خیلی میترسم

من قرار بود تا هفته 10 قطع کنم ولی به خاطر شدت زیاد تهوع و بالا آوردن های مکرر هفته 9 قطع کردم این ...

زینبی جون سلام من روز ۷ام انتقالم لکه بینی داشتم از همون روز هم آسپرینمو قطع کردم البته بعدش روز ۹و ۱۰ هم باز لک دیدم اما بعدش دیگه نه ولی اسپرینمو دیگه شروع نکردم دیروزم روز ۱۴ انتقالم بود عدد بتام ۸۷۳ بود... بنظرتون با توجه به اینکه من روزی ۳ تا استرادیول میخورم و ۲ تا هم امپول پروژسترون دارم بازم آسپرین و شروع کنم؟؟؟

اینم بهتون بگم من دکترم برام اسپرین ننوشته با شما مشورت کردم قبل انتقال شما گفتی روزی یه دونه اسپرینه ۸۰ بخورم خوبه برام...

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من۵شنبه پانکچرشدم امروز اومدم سونو انجام دادم قراربود برام انتقال بدن سو ...

دوغ پر نمک و سفیده تخم مرغ با نمک بخور روزی پنج شش تا بخور منم هایپر شده بودم

خدا خودش نظر کنه