2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
واسطه یعنی چی؟ ؟من اصلا واسطه نمی شناسم بیمارستان خودش معرفی میکنه

معمولا توی مطب‌ها و مراکز یه خانمایی هستن که تخمک اهدایی یا رحم اجاره ایی سراغ دارن و شما از طریق اونا به تخمک اهدایی دست پیدا می کنید به اونا واسطه میگن. برای من که اینجوری بود حالا نمیدونم تو مرکز شما روش چیه

فدات عزیزم ..الهی شکر خدادل خودت وشوهرت روشاد کرد..وقتی خدابخواد کاری بشه هیچی نمیتونه جلوشو بگیره ح ...

ممنونم بابت همه دلگرمیا و دعاهات عزیزم انشاالله خدا همیشه به خودت و خانوادت سلامتی بده😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا توی مطب‌ها و مراکز یه خانمایی هستن که تخمک اهدایی یا رحم اجاره ایی سراغ دارن و شما از طریق او ...

وای خدا کنه بی دردسر بگن بیا این خانم اهدا کننده 😂😂😂

بخدا اصلا حال دوندگی ندارم تا الانم خیلی خسته شدم انقدر رفتم آزمایشات مختلف دادم

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
بچه ها رنگ زدم مرکز گفتم منفی شدم گفت دارو هاتو قطع کن حتی نگفت دوروز دیگه تکرارش کن ازمایشتو

خودتو از لحاط جسمی و روحی اماده کن دوسیکل بعد ان شاء الله انتقال خوبی خواهی داشت فقط چون به فصل سرما نزدیک میشیم حتتتما بدنت رو گرم نگه دار کلا شکم بند پشمی تنت باشه و جوارب نخی و گرم پات باشه هفته ایی دو سه بار کف پا و کمرت رو با روغن های گرم ماساژ بده.سعی کن با لباس باز و بدون شلوار خونه نباشی و شلوار گرم تنت کن 

گرما بره تو خون و پوستت...خوارکی های سرد هم نخور 

انار و اب انار زیاد بخور پیاده روی زیاد داشته باش..

کاچی با ادویه های گرم درست کن و هفته ایی دوبار حتما بخور..

من تهرانم ۲۷ سالمه شما چند سالته؟چند تا بچه داری؟؟کی اهدایی گرفتی ؟ چقدر شد هزینه ت ؟ ببخشید سوالام ...

خوب سنت کمه من ۴۱ سالمه و تهران هستم. بچه هم ندارم. چون چند بار انتقال ناموفق داشتم با اینکه تخمک و جنین از خودم هم داشتم دکتر تشخیص اهدایی داد که بار سوم با اهدایی مثبت شدم. هزینه هم خیلی یادم نیست چون ۳ سال پیش بود حدود ۱۰ تا ۱۲ شد با پانکچر و دارو و هزینه خود اهدا کننده

وای خدا کنه بی دردسر بگن بیا این خانم اهدا کننده 😂😂😂 بخدا اصلا حال دوندگی ندارم تا الانم خیلی خس ...

برای من که دوندگی داشت شاید الان بعد سه سال سیستم راحتر شده باشه

وای خدا کنه بی دردسر بگن بیا این خانم اهدا کننده 😂😂😂 بخدا اصلا حال دوندگی ندارم تا الانم خیلی خس ...

تو مرکز ما که همینطوره به یک خانم میگی من تخمک اهدایی میخوام و اون خودش همه ی کارها رو انجام میده و شما فقط پول میدی با توافق خودتون هم میتونید دهنده رو ببینید و ملاقات داشته باشید میتونید هم مخفیانه باشه‌..

خانمهایی که اونجا بودند و نیازمند به تخمک میگفتند ما اصلا دوندگی نداشتیم..

عزیزم شما فردا میری سونو ؟ 

نه نازنین جون، انشاالله پس فردا

استرس دارم😶😶😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی گلم انشالله نینیتو صحیحو سالم بغل بگیری

قربونت، انشاالله گل پسر دار شدن خودت😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی مبارکتون باشه عزیزم ان شالله بارداری راحتی داشته باشید و بسلامتی و شادی بغلشون بگیرید،،  م ...

ممنون عزیز دلم انشاالله دختر کوچولو تو به سلامتی و خوشی بغل کنی😍😘دیگه نزدیکه عزیزم