2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
اِ توام مقل منی که منم اصلا مشکل ایمنی و انعقادی ندارم ولی بخاطر بارداری پوچم انوکسا و پردنی دارم ...

شما هم با آی وی اف بارداری پوچ داشتید ؟ من فردا یازده هفته تموم میشه و هفته بعد میرم برای غربالگری ولی چند روزه نگرانم دوست دارم برم سونو ولی باز میگم نه تا هفته بعد صبر کنم . من هیدروکسی کلروکین داشتم اونم قطع کردن برام . قبلا پرد رو خوردم یک ماه خیلی ایمنی بدنم پایین اومده بود تمام  ویروسهارو گرفته بودم دیگه تو شرایط کرونا اونو بهم ندادن .شما الان تو چه وضعیتی هستین ؟ 

اگه بیمارستانی باشه که همراه بپذیره که همراه هم باید تست بده و از خودمونم که حتما تست میگیرن

از شانس ما زایمانمون افتاده زمان کرونا، الان من استرس تست دادن هم دارم از طرفی شاید یکدفعه همراهم عوض بشه شخص دیگه ای بخواد بیاد این قضیه هم شده دردسر،،  ممنونم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا . خیلی بهم ریختم بخدا امروز گف کم شده حالاگف چهارشنبه بیا داروجدیدم داد چجوری استرس ...

سیکلم که متوقف شد برای سیکل جدید کلی خودمو تمرین دادم که بیخیال باش و گاهی مینوشتم حسم رو و واقعا این بار از اعماق وجودم از خدا خواستم ارامش بده به من و خودم هم بی خیال شدم و باخودم گفتم تو سری قبل که اینقدر استرس داشتی چی شد که بخواهی باز استرس داشته باشی..

تو سیکل جدید فقط لوبیا سبز یک روز درمیون ده عدد خوردم و روزی یک عدد گوجه..

پیاده روی و اگه اب انار هم بخوری هر روز یک استکان عالیه..خون رسانی رحم رو تقویت میکنه..

کاملا شبیه هم‌هست...ان شاء الله که بارداری...ازمایش ندادی؟

ممنونم نه هنوز، شما نی نی داری

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
برگه سونو مگه بهت نداد؟ توی اون گزارشش نوشته شده

خودم خیلی کنجکاو شدم و اون لحظه یادم نبود بپرسم..

گفت اگه واژینال انجام بشه دقیق تره من قبول نکردم ترسیدم خطر داشته باشه رو شکمی بود.

داد ولی اصلا توضیحات این مدلی ننوشت.فقط نوشت دو تا ساک بارداری رویت شد  رحم و تخمدان طبیعی و ..

اهان برای من زده قل A کیسه زرد مشاهده شد ولی جنین نداشت و قل B کیسه زرد مشاهده نشد و جنین هم نداشت البته همش به انگلیسیه من ترجمه کردم برای خودم