2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قول لوبیاپلو ...کمش ضرری نداره اتفاقا یه اشنایی برای ما ازشمال اورده دلم میخواد درست کنم 😐ولی خب ...

مرسی عزیزم همون روز باید بدی منم اکو عربال دارم برای ۲۸ مهر

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

دیدی گفتم ناامید نباش، دوستم حونریزی خییلی زیادی داشت به طوری که نوار میگذاشت ولی همون انتقالش مثبت شد و بچش تو بغلشه الان..

.کلی این روزها این تاپیک رو خوندم به این امید که پیام شادی بخشت رو ببینم..

خیییلی خیییلی خوشحالم به خاطر خوشحالی ات😍😍😍😍😊😊😊

خییییلی مراقب خودت باش و دیگه مهمونی نرو افرین دختر خوب😜

سلام دوستان من روزی ۶تااسترادیول میخوردم وآندومترم به ۶ونیم رسیده بود چهارشنبه.که امروز سونو دادم گف ...

چرا کنسل نمیکنند این سیکل رو...

کنسل کنند بهت استراحت بدهند ماه بعد برو..

برا من همین اتفاق افتاد با روزی ۴ تا استرادیول اندومترم از ششو نیم رسید به پنج و نیم و دکتر کنسل کرد دارو رو قطع کردم پریود شدم رفتم شروع سیکل و انتقال انجام دادم..

فقط استرس رو کامل حذف کن از زندگی ات به هر ترفندی که هست.

اون سیکلم فقط به خاطر استرس اندومترم پس رفت داشت.

واااای عزیییزم امروز بهترین خبری بود که گرفتم  مبارکت باشه  انشاالله خدا یه فرزند سالم و ...

نگران پله نباش خونه ی ما بیست و خورده ایی پله داره و چندین بار مجبور شدم تو اون ۱۶ روز انتظار بالا و پایین کنم..اصصلا خطر و ضرر نداره فقط اهسته و با احتیاط بالا پایین کن..

انتقال دادی فک کن هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و زندگی رو روال خودش باشه بی خیال بی استرس..

اگه اهل فیلمی فیلم ببین اگه اهل بافتنی و کارهای هنری سبک هستی این کارها رو انجام بده..فقط جاروبرقی و دستمال کشی و کار و بار سنگین ممنوع اینایی که گفتم رو رعایت کن مطمین باش مثبت میشی..

خب مگه درمان نداره که به اهدایی فکر میکنی؟ من مشکل ایمنی دارم البته هتروزیگوت هم هستم  پیش کد ...

سلام عزیزم اهدایی هم یک نوع درمان هستش من چون ذخیره م پایینه خودم اهدایی رو پیشنهاد دادم واینکه من یه پسر دارم و اگه الان اهدایی بگیرم خیلی برام فرق نداره بالاخره تو دل خود آدم بزرگ میشه از گوشت و خون خود آدم تغذیه میکنه من که اشکالی نمی بینم بااینکه دکترم گفت بار اول با تخمک خودت امتحان کن من قبول نکردم

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
والا دقیق نمی دونم که کیفیت چقدر بالا پایین میشه به من ۱۳ تا جنین داد با گرید a و ab. فقط اینو میدون ...

واسطه یعنی چی؟ ؟من اصلا واسطه نمی شناسم بیمارستان خودش معرفی میکنه

تخمک کشی که سخت نیست اما اهدایی اگر سنت بالاست شانسو بالا می بره. دکترت کیه؟

من تهرانم ۲۷ سالمه شما چند سالته؟چند تا بچه داری؟؟کی اهدایی گرفتی ؟ چقدر شد هزینه ت ؟ ببخشید سوالام زیاد شد😂😂😂😘😘

ممنون عزیز دلم اره خودمم دیگه این چند روز نا امید و ناراحت بودم هرکاری بگی کردم از جارو تا بپر بپر خ ...

زی زی خدا دید زیادی تمرکز کردی رو اون کنجد ها و دست بردارشون نیستی گفت بگذار خونریزی رو بندازم به جونش بی خیالش کنم تا اون کنجد ها بدون دخالت مادرشون کارخودشون رو درست انجام بدهند😁😁

هییچ چیز به اندازه بی خیالی تاثیر نداره تو مثبت شدن نتیجه..

عزیزم انشالله که نه ماهووو با خوبی و خوشی ب پایان برسونی.تبریک عزیزم.خوشحالمون کردی.واسه منم دعاکن م ...

چشم فری جون حتما دعا میکنم اگه قابل باشم انشاالله شما هم مثبتشی و حاجت دلتو بگیری عزیزم😍

ای جااانم  😍😍مبارکت باشه عزیزم ،به سلامتی بغلش (ون) کنی.

ممنون عزیزم من همیشه به یاد شما هستم عزیزم اصلا نمیدونم چرا ولی از همون اول که اومدم تو تاپیک همش بیادتم و برات دعا میکنم انشاالله هر چه زودتر به آرزوت برسی