2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
پیاده روی تنها راهشه نزار زیاد بهت امپول بزنن

زهرا جون من اقدامم پیاده روی تند میگن خوبهواسه تنبلی تخمدان ..چیکار کنم ؟ همون پیاده روی معمولی م خوبه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
مرسی فردا وقت دارم مولتی و خیلی وقته داده بهن

خب پس دیگه نیازی نیست بخوری به دکترت بگو

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشهدم عزیزم. من که اول شانسمو امتحان میکنم اگه نشد مجدد باید تخمک کشی بشم. چاره ای نیس. 

الهی بحق علی نتیجه بگیری با همین و یه نی نی ناز خدا بهتون ببخشه منم شاید اینکارو کنم شما چه موقع میفته انتقالتون؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنون از دعای قشنگت مهربون، التماس دعا دارم، انشاءالله خودتم اینبار دست پر با تخمکای باکیفیت و جنینا ...

عزیزم شما که خوب بود من ۴۳ تا تخمک داشتم ۱۰ تا جنین شد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم منم یکشنبه انتقال دارم شما کدوم مرکز میرید؟

بسلامتی فاطمیه همدان شماچی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم منم تازگی پاپ اسمیر دادم، التهاب بود، دکتر بهم قرص داکسی سایکلین داد دارم مصرف می کنم و پماد ب ...

چشم ممنون

انشاالله شمام زود خوب شی و نتیجه بگیری

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خیر باشه ان شاء الله صدای قلب جنین هات رو میشنوی😍😍 من خیلی استرس دارم چون اصلا علائم خاصی ندارم ب ...

واای خداروشکر که تا سایت باز کردم دیدم شما بارداری، 😍😍 خیلی خوشحال شدم مبارک باشه ،

ببخشید میشه بگی چندتا جنین انتقال دادید ؟ و گریدش چند بود ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها کیا این ماه انتقال دارن؟ با کدوم دکتر و کدوم مرکز؟

دکتر به من ۳ ماه گفته استراحت کنم بعد برم انتقال بدم ، خودم دوست داشتم این ماه انتقال بدم 😔😔

الان ماه سوم تخمک کشی کردم و لاپاراسکوپی کردم ولی دکتر میگه طبیعی اقدام کن ولی میدونم نمیشه چون یه لوله ندارم و تنبلی هم دارم 😕 

شما انتقال دادی ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بسلامتی فاطمیه همدان شماچی؟

من تهران رویان میرم

پس انتقالمون باهمه

ان شاالله هر دوتا مثبت شیم🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چشم ممنون انشاالله شمام زود خوب شی و نتیجه بگیری

عزیزم بار اوله انتقال میدی؟